Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
Aktív témák
-
Sefter
veterán
mizu?
senki nem tud semmit a pl2-ről :F -
Sefter
veterán
2 házimozi rendszer között vacilálok.
Az egyik egy panasonic: szépen szól, jó design, nagyobb teljesítményű fa front + fa mélyláda, lejátszotta a teszt-lemezem...nincs benne prologic 2 dekóder.
A másik egy Sony: kis méretű fa hangfalak (mind az 5+1 fa...), még nem próbáltam ki....viszont ebben van prologic 2 dekóder.
TELJESEN 1 árban vannak.
Ha jól tudom a pl2 arra jó, hogy a stereo-ból csinál 5,1-et.....
viszont nem tudom, hogy ez milyen kompromiszummal jár (minőségvesztés..stb)
Van ennek a pl2-nek valami gyakorlati haszna is?
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest