Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
norbiphu #2106 üzenetére
Nos én úgy vetetm észre, minál magasabb szintú vagy annál kevesebb XP jön be, mivel azok akikkel versenyzel azok valószínű hogy alacsonyab szintúek. Végelszámoláskor ez a Rank bonusznál mutatkozik.
Ha nem teszed le a jogsit a következő szintre, megragadsz X-V-n akkor nem kapsz XPt, kárba vész az amit a vereny végn kapsz, tehát érdemes letenni a jogsit amint módod van rá.
Nekem kétségeim vannak affelől, hogy DRIFT-re kissé alkalmasított 4x4 es autó, az első kerekekre nagyobb nyomatékkal képes lenne valami driftre... Valóságban a Driftet hátsókerekes autóval csinálják. Lehet 4x4-essel is..láttam már, de azoknak is a hátsó kerekére jut a több erő. Ja és persze szívesen megnézem hogy neked hogy megy, kíváncsi vagyok elsőkerékre eső nagyobb erővel hogy lehet driftelni. Még ma du olyan 3ig zsólj, emrt utána valószínű csak kövi 7végén tudok játszani
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- ASUS routerek
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest