Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plokijuma

aktív tag

válasz csaba0223 #11866 üzenetére

Én erre szívtam rá ligafutamokon nagyon sokszor.... Practiceba lőttem be mindig a kocsit, mert szeretek egyedül menni. Ha meg volt a jó beállítás, akkor is maradtam practiceban gyakorolni, addig míg nem tudtam konstans jó időt menni (értsd: pár tizedes köridő különbséggel)
    Aztán liga futamon akár 3-4 mp-vel voltam lassabb, mint 20-30 perccel előtte practiceban. Állandóan csúszott le a kocsi az ívről, nem gyorsult (mintha nehezebb lett volna a kocsi)... Elég frusztráló volt... Főleg az, hogy nagyon sokszor láttam, hogy az előttem levő össze-vissza hibázik/falazik, mégis másodpercekkel gyorsabb nálam...

Speedbugot majdnem egy éve jelentettük... Nem változott semmi... majdnem fél év volt az is, mire elismerték hivatalosan is a speedbug tényét. Sok-sok hozzászólást írtam régebben ezzel kapcsolatban, a "régi" játékosok biztos emlékeznek a maratoni hosszú bejegyzéseimre.

Én egyszerűen abbahagytam a játékot. Feladtam a reményt, hogy belátható időn belül megoldják ezek után. (topicra néha rálesek) Inkább kívülről szemlélem a változásokat, ahelyett, hogy mindig felidegesítsem magamat a speedbug miatt vagy bármilyen más bug miatt.

Ráadásul a Invictus és játékosok közt nincs semmi kommunikáció... Nem nagyon láttuk, hogy az Invictus bármit is mondtak volna, hogy a speedbug detektálásával, hogy hogyan állnak vele...

Ha egy új dolgot beleraknak a játékba, de látszólag tőle függetlenül megjelennek új (véletlenszerű) bugok, az csak egy dolgot jelenthet. Nagyon rosszul van leprogramozva a játék. Nincs egy ember, aki az egészet átlátná Invictusnál, és látná előre ezeket a gondokat... olyan, mintha amatőrök írnák a forráskódot. Elhiszem, hogy terjedelmes a forráskód, de akkor is ekkora szarvashibák elkerülhetőnek kéne lennie egy normális programfejlesztési menedzsment mellett. De mivel úgy tűnik ilyen nincs, így a forráskódban elég csúnya összevisszaságok lehetnek már.

Sok lehetőség van a játékban, amit ki kéne használni, mert előbb-utóbb más cég is elkezdi fejleszteni a hasonló elvű MMO autóversenyes játékát... és a játékosok mind oda pártolnak majd át, s ha az elég jó, egy kiváló PT-ért sem biztos elfogják hagyni azt a játékot.

Részemről ennyi. Remélem az Invictus elgondolkodik és javít a helyzeten...
    Addig is:
    Viszlát PT!

.
    .

• Razin

csendes tag

válasz csaba0223 #11866 üzenetére

latod ez nekem is ismeros valahonnan :F szuperul be lehet mindent loni a practice-ben de valojaban nem sokat er:(

Új hozzászólás Aktív témák