Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-01-24 22:21:17

LOGOUT.hu

FIGYELEM!
Az alkalmazás fejlesztését átvállalta Smrtprjcts, bővebb információ: #2576, #2779
A topikösszefoglaló amely a további információt tartalmaz itt érhető el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7051) Essejó válasza st3v3np3t3r (#7039) üzenetére


Essejó
veterán

Khmm... Linux

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#7052) Parci válasza Curtain (#7050) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

értettem elsőre is, azt nem értem, hogy miért menne a kukába attól még, hogy az app nyílt lesz? egy ötletem lett egy ilyen esetre első gondolatként, azt le is írtam.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#7053) Curtain válasza Parci (#7052) üzenetére


Curtain
senior tag

Mert onnantól hogy nyílt bárki számára, mindenki úgy használja ahogy akarja ezekkel a funkciókkal. Ingyen. Nem véletlenül vannak ezek a plusz funkciók előfizetéshez kötve. Magyarul pusztán annyit fog érni az idáig beletett munkája és ideje mintha pusztán jófejségből csinálná már évek óta. (És itt még mindíg csak a plusz funkciókról beszélek) Azért a mai világban, meg amúgy, ki az aki ingyen dolgozna? De ez csak a privát véleményen, nem beszélhetek az ő nevében.

[ Szerkesztve ]

"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”

(#7054) Parci válasza Curtain (#7053) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

úgy érted, hogy letölti a forrást, aki ingyen akarja használni, megkeresi a részeket, ahol fizetősen érthető csak el valami, egyenként átírja, az így kapott kódot lefordítja, az app-ot felteszi a telefonjára és kikerüli, hogy fizessen? és hogy mindezt tömegesen csinálják majd? vagy hogy? :F

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#7055) Curtain válasza Parci (#7054) üzenetére


Curtain
senior tag

Például ez is lehet. Elég csak egyetlen egy embernek megcsinálnia ezt és megosztania. Lásd virágbolti appok. Csak a nyílt forráskód miatt ezt lehet könnyebb lenne. De tényleg nem értek hozzá lehet nagy hülyeségeket írok, csak olvasgatva az eddigi hozzászólásokat már olyan mintha egyik fél sem tudná hogy mit akar pontosan. :F

"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”

(#7056) Parci válasza Curtain (#7055) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nem, itt alapvetően ti fórumozók keveritek-kavarjátok :DDD, nem rosszindulatból, de akkor is

a lényegi komment itt az utóbbi napokban smartprjcts válasza és az én válaszom rá, a többi kuka :DDD

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#7057) Curtain válasza Parci (#7056) üzenetére


Curtain
senior tag

Ok.

"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”

(#7058) WhiteWalker válasza Parci (#7054) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Srácok , sokkal egyszerűbb lenne a képlet , ha lenne saját official PH! app.
Miért nem efelé mentek? Ezt meg nyugodtan be lehetne szántani.

(#7059) Parci válasza WhiteWalker (#7058) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

ez így van és lehet, hogy az lesz az egész végeredménye, hogy meg kell csinálnunk (mert nem ártana az apróhoz is stb.), de első körben itt egy konkrét helyzet van, amit próbálunk rendezni.

egyébként szintén járható út lenne (mármint elméleti lehetőségként értem) még az egészet hivatalossá tenni és behozni lapcsaládon belülre, hogy aztán a bővítés is ilyen keretek között menjen, de ehhez egész más viszonyban kellene lennünk egymással, amiben per pillanat nehezen tudnék hinni.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#7060) smrtprjcts válasza Parci (#7040) üzenetére


smrtprjcts
csendes tag

Sajnos én is úgy látom, hogy szükség van rá. st3v3np3t3r egy ellentmondásra hívja fel korrekt módon a figyelmet, hivatkozásokal. 100% korrekt az a megállapítás, hogy ami privát az nem nyílt. Ilyeneket ne állítsuk, hogy de az.

Amúgy megint hatalmas a "zaj", de látom legalább előkerült pár ember akik valamennyire megértik a helyzetet.

De a lényegre szorítkozok.

Egyik része, hogy nem szeretnék egy több részvevős dolgot. Aki vitt már ilyet az tudja mekkora macera, mekkora plusz munka. Másik része, pedig a kérdésedben van, igen.
Az pedig tévedés, hogy a nyíltság garantálná ami miatt most ez szeretnétek. Én megértem, hogy a bizalom a részetekről úgy nagyobb és az lenne számotokra üdvös. De nem garantál többet mint most, max abban a tudatban lennétek. Leírtam, hogy technikailag sem lehet garantálni a megegyezőséget. Magam ellen beszélek, de ez van. Természetesen kérdezzetek meg jogászt, csodálnám ha azokat állítaná amit most ti. Továbbra sem hinném, hogy bármelyik böngészővel lenne szerződésetek amivel be lehet lépni a fórumba, megjeleníti a weben lévő tartalmat. Mert ennyi történik, ez egy frontend ami felhasználóbarátabb cserébe sajnos a használhatóság rovására megy.
És már hogy lenne a ti felelősségetek ha valaki egy harmadik féltől származó megoldásokat használ, mint egy app, egy böngésző, vagy böngésző kiegészítés. Akkor sem az ha nyílt és akkor sem ha zárt. Szerintem ezt nyáron is leírtam és hogy nem is tudom mire gondoltok. Már ha van valós ilyen dolog és nem csak túlgondoljátok. Szerintem, hogy ilyen formában próbáljátok a problémát kezelni nem vezet sehova, mert soha nem ér véget, rossz megközelítés, egyszerűen zsákutca. Más szakmai megoldáson kellene elgondolkodni, hogy azt amire ti gondoltok, hogyan lehet technikailag megakadályozni. Lehetőség probléma esetére pedig addig van amíg Play-en van és nem nehezebben megfogható helyeken, így én pontosan az ellenkezőjét látom annak amit ti.

[ Szerkesztve ]

Privátot nem olvasok. Emailben megtalál aki szeretne

(#7061) Parci válasza smrtprjcts (#7060) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

az elejét (nyílt vs. zárt) tekintsük terminológiai vitának és hagyjuk (mindenképp nyíltabb volt, mint most, de mindegy is).

a böngészős példa is teljesen rossz, mert csak részben ül, te a logónkat, kódunkat, közösségünket használod, bizonyíthatóan bevételszerzési céllal, ennek az egésznek egy része, de nem egésze a reklámok szűrése. meg mindegy is, hogy jó-e a példa, hagyjuk, nem kell példa. :)

.

a lényeg a jogi felelősségen van egyébként, ami egy adatvédelmi vagy egyéb baleset/kár miatt előáll.

ha nyílt, eleve nincs felelősségünk és másodlagos kérdés, hogy te stikában variáltál-e a kóddal, mert megígérted, hogy nem teszed. mindenképp téged terhel minden felelősség.

ha nem nyílt, és nekünk tudomásunk van róla (ezen topik után nehezen lenne hihető, hogy nincs), akkor a pontos szabályozás dönti el, hogy ki milyen mértékben felelős:
- az app/frontend/x az általunk kezelt adatokat kezeli, 3. adatkezelő fél
- ha ez szabályozatlan, az szabálytalan jogilag. vagy lejelentjük, hogy van ilyen és nem járulunk hozzá, vagy szabályozzuk, ergo szerződtünk egymással. egy ilyen után viszont már megoszlik a jogi felelősség
- ha valaki valahonnan beszerez egy forkot és futtatja a telóján, majd adatvédelmi incidens lesz, megint nem vagyunk felelősek

a lényeg, hogy mi felelősséget, mivel nem saját fejlesztés, nem szeretnénk vállalni semmilyen formában. érted, extrém esetben ezekkel cégeket bedöntő büntetési tételek járnak (a mi méretünkben mindenképp), amik kockázatát egy saját fejlesztésnél vállaljuk, ez az üzleti kockázatunk része, de egy 3rd party appnál nem.

itt tartunk.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#7062) st3v3np3t3r válasza Parci (#7040) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

lezsonak írtam, mivel teljesen máshogy érti , hogy mit jelent a nyílt forráskód,mint amit az OSI meghatározott, milyennek kell lennie...
De látom, ebben te sem vagy különb, te is úgy látod ezek szerint, hogy "a privát és engedélyköteles hozzáférés=nyílt" ellenben az OSI által leírt meghatározással...

Mellesleg egy kiragadott részlet amit bemásoltál most, az sincs összhangban azzal amit én írtam, szintén lezsonak, és jelenleg nem az appal és megoldással kapcsolatban... Így az egész hozzászólásodnak teljesen más értelmet adtál egy részlettel... aranyos vagy, hogy mindig a usert hibáztatjátok, akkor is ha a vezetőség esetleg valamit félreért...

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#7063) Parci válasza st3v3np3t3r (#7062) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

ne haragudj, de erre a hangulatkeltésre itt semmi szükség. folyamatosan minősítesz, és igazából semmilyen szinten nem vagy érintett az egészben, valamiért mégis folyamatosan szükségét érzed, hogy elmondd a véleményed.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#7064) st3v3np3t3r válasza Parci (#7063) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

ez csak részben áll meg...
Minden olyan tag érintett a dologban, aki az appot használja...

elvégre szólás szabadság van tudtommal, de ha ti úgy érzitek, hogy itt nem lehet semmit negatívan véleményezni, csak is kizárólag pozitívan a ti álláspontotok mellett állva... akkor én kérek elnézést....

Mostantól akkor a témában read-only mode ON! :))

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#7065) Parci válasza st3v3np3t3r (#7064) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

még gondolkodtam, hogy odaírom, hogy csak nehogy a szódásszabaccsááággal reagálj majd. :U egyszerűen rossz, kontraproduktív, amit csinálsz. a kommunikációt nem előre viszi, hanem félre. és érintett, mint felhasználó vagy, nem mint szerződő üzemeltető, fejlesztő, tehát az aktuális kérdéskörben semennyire.

miért ne mondhatnád el a véleményed? elmondtad, sőt, többször és vehemensebben szoktad, mint bárki más, tehát elemi logikával is beláthatnád, hogy nem áll meg a véleményed korlátozása. sem.

viszont a read-only-t köszönöm, könnyebb lesz célra tartani.

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#7066) mizoli válasza Parci (#7061) üzenetére


mizoli
addikt

Talán kérdezzetek meg egy jogászt, hogy smartproject a kérdéses esetben konkrétan kinek/minek minősül.
Szerintem előre vinné a helyzetet. Ha jól látom, ez a legfőbb probléma.
Ha már megtettétek, jó lenne róla egy pontos tájékoztatás.
Ki az adatkezelő, adatfeldolgozó

Magam részéről nagyon szeretném ha megmaradna az app.

[ Szerkesztve ]

(#7067) fery02


fery02
addikt

Valamennyire félve írok most már én is ide ötletet vagy véleményt, mert csak egy mezei fórumozó vagyok, de gondolkoznivalónak hátha jó lehet a következő:

- Kivenni az app-ból minden PH!-ra való utalást, (ezzel együtt természetesen át is nevezni), frissen telepítve ne irányítson a PH!-ra, hanem kézzel kelljen beírni a címet, mintha csak egy minimális funkcionalitású böngésző szeretne lenni.
Lásd a példát Play-en a Simple X nevű app (ez akár lehetne Simple Y 😁).

- Elfelejti egymást a PH! és a Smrtprjcts, nem kell egymásra több időt szánniuk.

- Ez a topik is jobb, ha törlődik (általánosan minél kevesebb jel utaljon arra, hogy létezik egyáltalán egy zseniális app a fórum sokkal könnyebb használatára) és a továbbiakban csak a Discord csatornán (ott se legyenek PH!-ra utaló jelek, szimbólumok) történjen minden app-al kapcsolatos dolog.

Tehát olyasmi irányt célzok meg ugye, mint amikor németeknél kellene megjelentetni egy Wolfenstein nevű PC-s játékot, csak szükséges előtte "némi" cenzúrázás, átalakítás.

(#7068) smrtprjcts válasza Parci (#7061) üzenetére


smrtprjcts
csendes tag

a lényeg a jogi felelősségen van egyébként, ami egy adatvédelmi vagy egyéb baleset/kár miatt előáll.
Persze, én ezt eddig is értettem.

ha nyílt, eleve nincs felelősségünk és másodlagos kérdés, hogy te stikában variáltál-e a kóddal, mert megígérted, hogy nem teszed. mindenképp téged terhel minden felelősség.
De így is, és úgy is engem terhel.

ha nem nyílt, és nekünk tudomásunk van róla (ezen topik után nehezen lenne hihető, hogy nincs), akkor a pontos szabályozás dönti el, hogy ki milyen mértékben felelős:
- az app/frontend/x az általunk kezelt adatokat kezeli, 3. adatkezelő fél
- ha ez szabályozatlan, az szabálytalan jogilag. vagy lejelentjük, hogy van ilyen és nem járulunk hozzá, vagy szabályozzuk, ergo szerződtünk egymással. egy ilyen után viszont már megoszlik a jogi felelősség
- ha valaki valahonnan beszerez egy forkot és futtatja a telóján, majd adatvédelmi incidens lesz, megint nem vagyunk felelősek.
Általatok kezelt adatot pont annyira kezel mint amit írtam. Semmivel nem nyújt magasabb szintű hozzáférést mint bármilyen böngésző. És mivel külső/független félért és a user esetleges felelőtlen cselekedeteiért nem kell felelősséget vállalni (ha tudsz a külső dologról, ha nem) ezért nekem már ezek az felvetések is érthetetlenek. Hogy lehetnétek felelősek rajtatok kívül álló dolgokért?? Ha valaki nem a hivatalos megoldást használja, az az ő felelőssége. Plusz a külső megoldás szerzőjéé, ha netán a user tudtán kívül kárt okoz. Ez így ügyvédi álláspont, így lehet előrébb vagyok. Nem befolyásolja sem szerződés sem, hogy nyílt vagy zárt.

a lényeg, hogy mi felelősséget, mivel nem saját fejlesztés, nem szeretnénk vállalni semmilyen formában. érted, extrém esetben ezekkel cégeket bedöntő büntetési tételek járnak (a mi méretünkben mindenképp), amik kockázatát egy saját fejlesztésnél vállaljuk, ez az üzleti kockázatunk része, de egy 3rd party appnál nem.
Természetesen érthető, de nem is kell, én úgy látom félreértésen alapul. Ha gond van megvan a megfelelő keret ehhez. Amíg hivatalos helyen van, ami ezekre lehetőséget ad, addig mindenképpen.
Az extrém szónak azért kifejezetten örülök

itt tartunk
Azért remélem azt elhiszitek, még ha nem is érzitek jelenleg kielégítőnek a helyzetet, hogy nincs szándékomban nektek kárt okozni, csak egyszerűen sok szempontból máshogy látunk pár fontos dolgot.

Egyébként pedig jó hétvégét mindenkinek

Privátot nem olvasok. Emailben megtalál aki szeretne

(#7069) snooze


snooze
veterán

ezt miért dobja fel,amikor a ph app fut a háttérben?link

GO Gunners!!!

(#7070) Curtain válasza snooze (#7069) üzenetére


Curtain
senior tag

6492-es kommentben a megoldás de mielőtt megcsinálod olvasd el a 6495-öst is!

"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”

(#7072) snooze válasza snooze (#7071) üzenetére


snooze
veterán

ezt kell törölni?link mindent?a bankártya nem lényeges,de más fontosat mit töröl?innen melyiket?link

[ Szerkesztve ]

GO Gunners!!!

(#7073) snooze


snooze
veterán

ezt dobja ma:link

GO Gunners!!!

(#7074) Oldman2 válasza snooze (#7073) üzenetére


Oldman2
veterán

Egy sima böngésző is rendszeresen ezt dobja, így RIOS oldalon van valami probléma.
:K

(#7075) g_g_g válasza snooze (#7073) üzenetére


g_g_g
őstag

Ilyenkor nem az az első, hogy megnézed weboldalról megy-e?

Én megnéztem és nem ment.
Ráadásul ez egy elég beszédes üzenet.

(#7076) snooze válasza g_g_g (#7075) üzenetére


snooze
veterán

nagyon régen nem használom a weboldalt..egyébkent csak szolni szerettem volna,hogy dobál ilyeneket,de ezekután s....k rá!

egyébként reggel egész mást irt,azt nem mentettem le..

[ Szerkesztve ]

GO Gunners!!!

(#7077) Bozek válasza snooze (#7076) üzenetére


Bozek
nagyúr

Az alkalmazást már szinte nem használom (ha itthon vagyok, tudom nézni PC-n a weboldalt, ha dolgozok, akkor meg úgysincs időm fórumozni), de reggel gondolom azt írta, hogy karbantartás van.

(#7078) Parci válasza smrtprjcts (#7068) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

no, mivel nálunk a labda, ezért akkor egyelőre legyen az, hogy tisztázzuk ki a többi pontot, mert azokban megvan az elvi egyetértés és kipipálhatók közösen. mi közben megpróbáljuk véglegesre tisztázni az adatkezelés jogi részét (az app meg értelemszerűen marad a play-en addig is).

"Azért remélem azt elhiszitek, még ha nem is érzitek jelenleg kielégítőnek a helyzetet, hogy nincs szándékomban nektek kárt okozni, csak egyszerűen sok szempontból máshogy látunk pár fontos dolgot."

ezt nem feltételeztük egyébként, rosszindulatot (illetve nettó hülyének nézést elsősorban) érezni véltünk "hozzánkállásban", de ártó szándék fel sem merült.

de örülök, ha végül jó irányba mozdulnak el a dolgok.

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#7079) aprokaroka87


aprokaroka87
nagyúr

Közben érkezett egy frissítés az app-hoz.

(#7080) yanna válasza Parci (#7078) üzenetére


yanna
őstag

Ennek nagyon örülök!

(#7081) mizoli válasza smrtprjcts (#7068) üzenetére


mizoli
addikt

Köszi a meglepetést 🍻

Látom a frissítéssel közelednek az álláspontok. Örülök neki.

(#7082) starchild


starchild
tag

Nemtom, mennyire olvasod tisztelt fejlesztő, de...
Köszönjük, és gratula az évfordulóhoz...csak így tovább.
Remélem, a változások a szempontok közeledésének egyértemű jele.
Számomra hiánypótló az app, ami nélkül nem igazán követném a PH történéseit.
Megjegyzés: amióta felmerült a konfliktus a PH és a fejlesztő között, nem támogatom a fejlesztést...korábban hónapokig nem a legkisebb összeggel járultam hozzá, hogy működjön az app....szóval hajrá, van értelme.

(#7083) smrtprjcts válasza Parci (#7078) üzenetére


smrtprjcts
csendes tag

Szuper! Rosszindulat és hülyének nézés is távol állt tőlem, tudjuk be szerintem annak, hogy nem volt összhang.
A többi pont még nem teljes, de a tegnapelőtt reggel kikerült verzió is igyekszik jobban megfelelni. Még egy extra PH Prémium menüt is került bele (bár azt nem is ti kértétek és már egy hete minimum benne volt a teszt verzióban). Ez a Prémium előfizetésetekhez vezet.

#7081: nincs mit, repül az idő:)
#7982: köszi szépen, a korábbiakat is, reméljük a legjobbakat

Privátot nem olvasok. Emailben megtalál aki szeretne

(#7084) Parci válasza smrtprjcts (#7083) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

köszi szépen!

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#7085) [w] válasza smrtprjcts (#7083) üzenetére


[w]
őstag

ha már ilyen jól alakulnak a dolgok van ötleted arra, hogy android 7-en (meizu készülék) miért omlik össze az app a megnyitás után közvetlenül? :F

néha még felvillan a bejelentkezés ablak, de akkor meg ezután crash-el :(((

cmdr PETER W. VOLKOV

(#7086) MoVieFaN


MoVieFaN
tag

Azért pro előfizetőként nem kérek reklámokat. Amióta kiléptetett az App azóta fagy amoled beállításnál, tele reklámmal, úgy hogy fizetek érte. Belépni is körülményes volt, fagy folyamatosan. :(((

Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.

(#7087) Archttila válasza smrtprjcts (#7083) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog

Ha mar itt vagy akkor esetleg arra lenne valami magyarazatod, hogy custom DNS (pl nextDNS) mellett miert kressel az app? Persze tudom van ra workaround, de azert jo lenne inkabb valami konkret megoldas a problemara.
Koszi

[ Szerkesztve ]

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#7088) tomp válasza MoVieFaN (#7086) üzenetére


tomp
félisten

Nálam nincs gond. Nincs reklám és az amoled beállítás sem fagy.

(#7089) MoVieFaN válasza tomp (#7088) üzenetére


MoVieFaN
tag

Töröltem az adatokat - nem segített.
Töröltem az appot, újratelepítés- nem segített.
Hagytam az egészet, majd nemrég beléptem, megint nem volt jó, ismét töröltem az adatokat, beléptem megint, most jó lett.

Nekem úgy tűnik, mintha néha elvesztené a kapcsolatot a Play aruházzal, és akkor nem Pro módban indul, és már jön is a reklám az előfizetés ellenére. 4G korlátlan mobilneten mindez, minden más működik, semmilyen egyéb problémát nem tapasztaltam.

Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.

(#7090) jonnyjoker01 válasza MoVieFaN (#7086) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Ez egy Google Play bug amit még mindig nem sikerült teljesen kijavítaniuk. :))

Nálam ha ilyen előfordul (nem csak a PH-nál, más IAP pro verziós alkalmazásoknál is pl Sleep for Android), az oldja meg, hogy az alkalmazást törlöm + böngészőn keresztül telepítem azzal a fiókkal belépve, amin történt a vásárlás.

Ezt azzal lehetne véglegesen javítani amit jópár app csinál, hogy saját appon belüli accounthoz kötik a vásárlási státuszt (tehát eltárolják, ahelyett hogy mindig a Play-től kérik le az információt). Ezzel viszont adatkezelővé válna Smrtprjcts és két login kéne az app használatához ami nem igazán felhasználó barát.

Üdv. Johnny

(#7091) MadMancs válasza jonnyjoker01 (#7090) üzenetére


MadMancs
veterán

Másik lehetőség az play áruház app adat törlés.
Én is ezzel szívok több mint egy éve. Minden frissítés után. Ph és play kényszer leallitás, play data delete, ph app indít. 20-ból 19 esetben megoldja.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#7092) erzol


erzol
őstag

Sziasztok!
Bestbuy topikban "beakadt" egy rögzített bejegyzés. Emiatt megfordult a hozzászólások sorrendje és a legutolsó marad a fix bejegyzés.
Lehet ezt valahogy orvosolni? :R

(#7093) ratcache válasza erzol (#7092) üzenetére


ratcache
aktív tag

itt is, de a beállításokban egy növekvő sorrend pipa kivét / topic megnyitás / újra növekvő beállítás megjavította

(#7094) erzol válasza ratcache (#7093) üzenetére


erzol
őstag

Köszönöm, de én alapból fordítva használom. Ha bekapcsolom a növekvő sorrendet, akkor a bestbuy topik csökkenőre vált, az összes többi helyesen növekvő lesz. Vissza állítva az opciót megfordul minden. :F

(#7095) g_g_g válasza erzol (#7094) üzenetére


g_g_g
őstag

Én is úgy használom ahogy te és jelenleg nekem is megfordul a sorrend ebben a topikban.
Jeleztem már a fejlesztőnek, ránéz majd hamarosan azt ígérte.

(#7096) yanna


yanna
őstag

Srácok, lányok! Egyik telón hótt jó minden (poco x3 pro), másikon rábökök, bevillan, majdnem belép, de nem. Adattörlés, újratelepítés megvolt. (Redm Note5).

(#7097) jonnyjoker01 válasza yanna (#7096) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Nem tudtuk kideríteni miért fordul ez elő némelyikünknél. Nincs semmilyen log róla a rendszerben, nálam teljesen random hogy mikor működik és mikor nem. Most pl épp nem működik, de pár napja még működött :(

Üdv. Johnny

(#7098) yanna válasza jonnyjoker01 (#7097) üzenetére


yanna
őstag

X akta...? Pár napja még itt is ment.

(#7099) jonnyjoker01 válasza yanna (#7098) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Egy ideig azt hittem rootoláshoz, nem hivatalos rom használatához vagy Android főverzióhoz lehet köze, de az idő elteltével egyik se mutatható ki bizonyosan. Általában egy teljes ROM újratelepítés megoldja a gondot belső tárhely formázással, de van hogy néha csak az alkalmazás újratelepítése is megoldja a gondot. Én most tervezem újrarakni az egész telefont más okok miatt, aztán majd meglátjuk.

Üdv. Johnny

(#7100) yanna válasza jonnyjoker01 (#7099) üzenetére


yanna
őstag

Telefon mókoláshoz nem értek, így ez kilőve. Viszont az ugrott be, hogy a hóesés animáció előtt még jó volt. Lehet semmi köze hozzá, mert tavaly ilyenkor működött vele.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.