Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Sőt! Ez nálam még úgyis működik minden esetben, ha az Add() és a Remove() metódusokban nem készítek új listát, csak 1szerűen ugyanazt a metódust meghívom a listára. Tehát:
public bool Add(T item)
{
if (base.Add(item))
{
list.Add(item);
return true;
}
else return false;
}
public bool Remove(T item)
{
if (base.Remove(item))
{
list.Remove(item);
return true;
}
else return false;
}Azért az indexelőben benne hagytam a feltételt, ha mégis valami gubanc lenne. De sztem még az sem kellene bele.
Az, hogy egyszer [A,B,C], majd [B,A,C], majd utána [C,B,A] legyen a kimenet, az halmazelméletben megállja a helyét. De állítom, hogy az a halmazelmélet tanár/prof/előadó még életében nem gondolta végig, hogy a gyakorlatban hogy is vannak/lehetnek az adattípusok a memóriában. Ilyent még szándékosan is nehezen lehet generálni.
A gyakorlatban még a List<T>, és a HashSet<T> Add() és Remove() metódusai is ugyanúgy működnek. Csak azt nem tudom, hogy egy programozó miért csinálna olyant, hogy szándkosan permutálja az elemeket random módon. Ez semmiképpen nem reális dolog a valóságban. És azért akik az MS VS C#-ot és a .NET-et implementálták, róluk sem hiszem el, hogy ilyent csinálnának. Ez a halmazelméleti axioma csak olyanok fejében létezik, akik túl komolyan veszik az absztrakciót. Azaz túl elvontak/elméletiek. Gyakorlat meg zéró.
Aktív témák
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Windows 10
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest