- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Köszi.
Ne aggódj, nem holnap fogom én leprogramozni a Quake 7 engine-jét...(meg nem is holnapután)
Viszont úgy gondoltam, hogy 3ds MAX mellé nem árt valami kis programozás.
De a nagy példakép: John D. Carmack...
ill.
Nick Carpenter
Talán a C++-ra voksolnék akkor (mert ehhez van szoftver és könyv is, s talán még egy másik ember is, aki -igaz, hobbiszinten, de- ezzel foglalkozik).
Egyébként nem tud valamelyikőtök egy JÓ és OLCSÓ matektanárt? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sziasztok.
Érdeklődnék csupán errefelé.
Első pontban szögezzük le: jelen pillanatban SEMMI közöm a programozáshoz, a szó legszorosabb értelmében (ha nem számítjuk a kb. 11 éve fél évig tanult Quick BASIC-et...). Ezen változtatni szeretnék és hozzáértők tanácsára van szükségem.
Keresem a leendő nyelvemet. Majd nagyon sokára nem lenne rossz AI-t programozni, 3d engine-t írogatni, hálózati részt kódolni, a grafikai rész engine-be programozása (szóval, hogy csak a legegyszerűbbeket említsem...), írni valami faja chat-klienst, meg ilyenek.
A kérdésem a következő: szerintetek mivel kellene kezdeni a tanulást egy ABSZOLÚT hozzá nem értőnek (ez lennék én)?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Silvercrest Rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest