- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
axioma #19809 üzenetére
A válaszból megértettem a megoldást, azért köszöntem meg. Az előbbi válaszok ezzel szemben nem sokat segítettek, hiába próbáltam azok alapján előrébb jutni.
Szerintem még mindig jobb, mintha chatGPT-be beírtam volna az assignmentet. Bár úgyis az a jövő, hogy csak be kell írni oda a paramétereket majd, aztán lektorálni a kódot, akkor meg nem is értem, miért sz.rakodjak vele, igazad van
-
pmonitor
aktív tag
válasz
axioma #19809 üzenetére
Én a saját példámból indulok ki. Én egy "működő"* kódbol szoktam kiindulni, és azt próbálom megérteni. Főleg a buktatóit. Én nem szeretek "rizsából" tanulni. Főleg, ha látszik a rizsából, hogy valaki még nem is foglalkozott a témával. Pl. egy magát profinak beállító emberke azt állítja, hogy C#-ban az int őse az object. Közben több, mint 100 K pontot összegyűjtött az ilyen "szakmai" tudásával(persze mind rizsával). Na, az ilyenek miatt vallom én azt, hogy aki nem ír példakódot, ő számomra nem szaki, főleg nem profi. Csak ezeket állítja magáról. Az a helyzet, hogy ilyent állítani(dumálni) könnyű.
*: működő kódnak mondom én azt is, hogy ha nem is copy paste működik ugyan, de rövid idő alatt működővé lehet tenni. Tehát pl. elgépelés az oka a nem működésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest