Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
stellaz
üzenetére
Az elfogadott normak egy reszhalmazat rengeteg zseni se tartja be, es van amit nem polgarpukkasztasbol, hanem mert nyilegyenesen latjak az utat a tarsadalom nagy resze altal is kovetheto ut helyett a sajat kepessegeiknek megfeleloen.
A sport nelkuliseg nem egyenlo felnottkent nulla izom (ld. nok onvedelmenel jellemzo a labhasznalat, mert az kulon edzes nelkul is izmos; illetve forditva, 2 honap agynyugalom alatt is leepulhet egy izmos vegtag sok centivel kisebb keruletre, visszahozni nyilvan kicsivel tobb, de erteleszeruen nem kizart. Az azert eros csusztatas, hogy aki nem sportolt gyerekkent, az a sportnelkuli mindennapi elet izommunkajat se fogja tudni elvegezni mint a gerinc megtartasa...
Ettol fuggetlenul kicsit felrement: en azt akartam csak mondani, hogy a kepernyo nagymerteku hasznalata nem egyenlo a fuggoseggel. Lehet egy jatektol vagy netes kozossegtol fuggeni, de nem maga a kepernyo a bunos.
Nyilvan mint hozzaszolas csak velemeny, ertsetek hozza hogy szvsz. Es nem a partvonalrol kiabalok, nekem ketto erettsegi koru csimotam van. -
Ispy
nagyúr
válasz
stellaz
üzenetére
Így van, pont ezt akartam írni, a gyerekkor az, amikor izomzatot kell növeszteni, azt már később nagyon nehéz lesz, márpedig az ülő munka egyenes út a sérvhez, meg hátproblémákhoz, amiknek az esélyét a megfelelő izomzattal csökkenteni lehet. Nálunk az a szabály, ha nincs edzésre járás, akkor nincs telefon, meg laptop, meg PC, járnak is szorgalmasan.

Aztán majd ráérnek később tönkre tenni a testüket....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi