Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
tényleg ha már itt vagyok...
látom h elég sok cég keres webprogramozót, mármint juniort vagy hasonlót , sok idő lenne megtanulnom magamtól ezt hogy dolgozni tudjak vele?
jól jönne egy kicsit normálisabb meló suli mellett, se igazából azt se tudom minek lenne értelme nekiállni -
bandi0000
nagyúr
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
ha emelt infót csináltál akkor az a tudás elég...
nem tom hol hogy van, de Kecsón első félévbe csak 1 progis tárgy volt, és később egyre több lesz, persze ez mérnök képzés, programtervezőn eleve sok vanigazából ha nem vagy lusta és érdekel, amit leadtak első félévbe sztem követhető és érthető volt, nem is kell sztem utánanézni csak elég megjegyezni
viszont hogy dolgozni tudj vele arra nem lesz elég, hanem tovább kell magad képezni
ha csak nem akarsz titkárnő lenni akkor sokat nem ér sztem az ecdl, én se váltottam ki
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
nem teljesen tartozik ide, de itt talán vannak személyes tapasztalatok
igazából multifunkciós laptopot akarok majd venni, amit ciepelek a suliba, és ott vagy itthon programozok is rajta, mi a visual studiot használjuk, próbáltam már egy laptopon, de elég lassú volt é ahogy írtam, a képernyőn kis késéssel jelentek meg a karakterek amik bosszantottak, akkori laptopom sima hdd-s volt, i3 procival 4 giga ranmal
na már most a tényleges kérdés az, hogy van e itt olyan aki laptopon fejleszt, főként visualba, és neki milyen laposa van vagyis milyen komponensekkel, ami gyors is
-
bandi0000
nagyúr
hali
c++-os programozási feladatom van valaki esetleg tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- LG LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Glorious Gaming Model O Wired Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Cooler Master MM712 RGB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- Razer Basilisk V3 Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse (Csak kábel) Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest