Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
JoJ
csendes tag
Hali!
A következő a feladat:
"Írja meg a strcpy() függvényt
Szükséges libc függvények: printf()"Utánnazéntem már sok helyen, de az a baj, hogy még az alapokat sem igazán tudom (bennt voltam az összes előadáson/gyakorlaton, de otthon keveset tanultam...), így még ezt a egyszerű programot sem tudom megírni. Elkedztem olvasni a Kernighan and Ritchie -féle könyvet is (sajnos későn). Hétfőre kellene a feladat, és még sehol se tartok, azon a pár soron kívül, amit a könyvben és a neten találtam, de nem tudom, hogy mivel kellene kiegészíteni. (a másik gond, hogy a Cygwin nem működik és helyette T. C-t használok, és azt sem tudom, hogy ehez is kell az mkproject, makefile és tmp, amit le tudok tölteni az iskola szerveréről, vagyis totál hülye vagyok még ehez...)
Már leírtátok egyszer, de nekem egy kicsit egyszerűbbet mutatott a tanár Kernighan and Ritchie-s könyvből, valószínűleg azért, mert az csak a fgv. Nekem a teljesen kész, működőképes változat kellene.
Most telepítettem újra a Windowst..., megpróbálom mégegyszer feltenni a Cygwint.Kérlek segíts!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest