- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Aktív témák
-
JoJ
csendes tag
Hali!
A következő a feladat:
"Írja meg a strcpy() függvényt
Szükséges libc függvények: printf()"Utánnazéntem már sok helyen, de az a baj, hogy még az alapokat sem igazán tudom (bennt voltam az összes előadáson/gyakorlaton, de otthon keveset tanultam...), így még ezt a egyszerű programot sem tudom megírni. Elkedztem olvasni a Kernighan and Ritchie -féle könyvet is (sajnos későn). Hétfőre kellene a feladat, és még sehol se tartok, azon a pár soron kívül, amit a könyvben és a neten találtam, de nem tudom, hogy mivel kellene kiegészíteni. (a másik gond, hogy a Cygwin nem működik és helyette T. C-t használok, és azt sem tudom, hogy ehez is kell az mkproject, makefile és tmp, amit le tudok tölteni az iskola szerveréről, vagyis totál hülye vagyok még ehez...)
Már leírtátok egyszer, de nekem egy kicsit egyszerűbbet mutatott a tanár Kernighan and Ritchie-s könyvből, valószínűleg azért, mert az csak a fgv. Nekem a teljesen kész, működőképes változat kellene.
Most telepítettem újra a Windowst..., megpróbálom mégegyszer feltenni a Cygwint.Kérlek segíts!
Aktív témák
- Steam Deck
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Wise (ex-TransferWise)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest