- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
Aktív témák
-
Mailman4
csendes tag
Naaaaaaaaaah , végre sikerül!Az volt a probléma , hogy hiába kapcsoltam fel a DIP kapcsolót , volt még egy külön amit felkellett kapcsolni!Tényleg nagyon köszönöm a segítséget!Egyedül nem jöttem volna rá!Örülök , hogy van olyan oldal , ahol segítenek az emberen!Továbbá elnézést szeretnék kérni mindenkitől , akit esetleg felbosszantottam , csak a GIGABYTE alaplaphoz fingom se volt!Mégegyszer köszönöm mindenkinek!!!!!!!
-
Mailman4
csendes tag
Bocs , de még nem volt DIP kapcsolós alaplapom!Ok , megvan a DIP kapcsoló!Mind a 6 ot ON -ra tettem , de a hatás még mindig ugyanaz! 1,3 GHZ!
-
Mailman4
csendes tag
Magyarul dobjam ki az alaplapot!Szorzót nem lehet állítani , mint én is tapasztaltam , de van valamilyen DIP kapcsoló!
''A BIOS-ban a szorzót nem állíthatjuk át, ezt a Gigabyte-nál szokásos DIP-kapcsolókkal kell elvégezni. A nyákra rá van szitázva az egyes állások jelentése, tehát nem túl bonyolult a feladat, ennek ellenére a BIOS-os állíthatóság szerintünk már alapkövetelmény.''
Tehát hol találom én ezt a DIP kapcsolót , és hogy kapcsoljam át??? -
Mailman4
csendes tag
Jaja!Pont Ugyanezt!Ugyanezt állítsam be mint a képen???
[Szerkesztve] -
Mailman4
csendes tag
nem lehet szorzót állítani sehol
-
Mailman4
csendes tag
Nyugi , azt átböngésztem vagy 200 szor!De semmi sincs leírva benne , csak hogy rakjunk fel mit az alaplapra , ennyi!Megkeresem ezt a 13-as szorzót akkor!
-
Mailman4
csendes tag
Valaki tudna nekem akkor segíteni?
-
Mailman4
csendes tag
Nah , ezzel a CTRL+F1 -el egy lépéssel előrébb jutottam!Előjött több beállítás , na de beállítottam 166-ra az FBS-t , és még mindig 1,3 GHZ nek ismeri fel!
-
Mailman4
csendes tag
Hát hallod , itt nem túl sok minden van leírva!
Egy értelmeset találtam!Ezt:
You must set CLK_SW to 100MHZ when you used FSB 200 MHZ CPU!Ennek van köze a procimhoz??? -
Mailman4
csendes tag
De épp az a bajom , hogy ezen az alaplapon nem lehet szorzót állítani sehol!
-
Mailman4
csendes tag
Bioszfrissítéshez nem mertem még hozzányúlni!A BIOS-ban sajna nem lehet húzni a procit , néztem már!És az a vicc , hogy maga a GÉP is 1300-nak ismeri fel , nem csak a WINDOWS!Bios frissítésről kinél tudnék érdeklődni , esetleg honnan tudok hozzá frissítést leszedni???A régi alaplapomon lehetett húzni egy AN7-esem volt , de ezen a s*aron nem lehet
!
-
Mailman4
csendes tag
Ez alapján tudtok valamit mondani , hogy mit tegyek?
-
Mailman4
csendes tag
Bocs , hogy létrehoztam új topicot!Nem vok újonc , csak most regisztráltam újból , mert elfelejtettem a másik nevem jelszavát!
Az alaplapom:
GIGABYTE K7 Trion! NFORCE 2 FBS 400, és itt van egy olyan felirat a dobozon , hogy Supports AMD Athlon XP Processor , tehát támogatja!További adatok: Dual DDR 400+ , agp 8x!Kb ennyi!Légyszi segíts mit tegyek , hogy felismerje a procit! -
Mailman4
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!Van nekem egy AMD ATHLON XP 3000+-os procim!De nem vágom miért , de a gépem csak 1300 MHZ nek ismeri fel!Mit tegyek , hogy felismerje rendesen?Egy angol chat-en asszonta egy srác , hogy valamilyen jumperrel lehet a baj , de meikkel???Légyszi valahogy segítsetek!Köszönöm előre is!
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Subaru topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest