- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Aktív témák
-
tomcs
őstag
bkv se jobb, buszon elkisertem csoporttarsam mert meg meg kellett par dolgot beszelni, mar csak nehany megallo volt hatra a buszbol, jovan akkor korbem1ek mint kialljak a megalloba fagyoskodni, ugyanis az ellenkezo iranyba kellett mennem hazafele. vegallomas, leszallnak a nepek en meg elhelyezkednek kenyelmesen, de nem, a hulye lekuldott, setaltam 50m-t es felszalltam ugyanarra a buszra. most normalis az ilyen? (jo, beveszik a szabalyzatba hogy le kell szallni es az 1 jegy - 1 nap szallas csoviket el le7 zavarni de aze megis.. meg olyat is csinalt mar hogy jeleztem meg a hidon es nem allt meg a hid utani megalloban.. kocsogolni viszont tudnak. ev elejen megkerdeztem ellenort ''ugye iskolalatogatasi jolesz amig nincs''.. persze jo lesz. aztan pont amikor valamiert siettem akkor kezdett el kocsogolni. biztos azert hordok magammal 1etemi j1zetet kiloszamra mert beleposzintu maffiozo vagyok aki sporol a berleten
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest