Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
tomcs
őstag
bkv se jobb, buszon elkisertem csoporttarsam mert meg meg kellett par dolgot beszelni, mar csak nehany megallo volt hatra a buszbol, jovan akkor korbem1ek mint kialljak a megalloba fagyoskodni, ugyanis az ellenkezo iranyba kellett mennem hazafele. vegallomas, leszallnak a nepek en meg elhelyezkednek kenyelmesen, de nem, a hulye lekuldott, setaltam 50m-t es felszalltam ugyanarra a buszra. most normalis az ilyen? (jo, beveszik a szabalyzatba hogy le kell szallni es az 1 jegy - 1 nap szallas csoviket el le7 zavarni de aze megis.. meg olyat is csinalt mar hogy jeleztem meg a hidon es nem allt meg a hid utani megalloban.. kocsogolni viszont tudnak. ev elejen megkerdeztem ellenort ''ugye iskolalatogatasi jolesz amig nincs''.. persze jo lesz. aztan pont amikor valamiert siettem akkor kezdett el kocsogolni. biztos azert hordok magammal 1etemi j1zetet kiloszamra mert beleposzintu maffiozo vagyok aki sporol a berleten
Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Le Mans Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest