Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
Bizonyára a legtöbben már hallottatok a bányászásról, amit az átlag felhasználók VGA kártyákkal csinálnak. Gondolok itt a scrypt alapú coinokra (Litecoin, Worldcoin, stb..).
Az égész bányászás téma a Bitcoinnal indult útjára, de a célhardverek (ASIC) térhódítása miatt ezt a coint már egyáltalán nem éri meg VGA-val bányászni.
Ez a fórum a Primecoinról (XPM) szól. Ezt a coint CPU-val lehet (egyelőre) bányászni.Ezt a coint is poolban érdemes bányászni, amiből én kettőt próbáltam ki.
Az ypool.net egy grafikus web felülettel rendelkező pool, ami biztos jó pool, de én elég érdekesnek találtam a kijelzett értékeket és a statisztikákat, így inkább váltottam.
A beeeeer.org (angol fórum) egy elég egyszerű pool, karakteres weboldallal. Én jelenleg ezt ajánlom, mert nincs túlbonyolítva és megbízható.A bányászáshoz szükséges programok:
Primecoin Wallet (v0.1.2.0 HPMC11 Beta)
Primecoin Wallet (v0.1.2.0 HPMC11 Beta) [frissített (2014.01.12 - Block356425)]
A frissített wallet azoknak ajánlott, akiknek nincs kedve kivárni a blokkok aktualizálását.
ypool (jhPrimeminer T17v5)
beeeeer (xolominer 0.8 RC1)XPM kereskedéshez:
CryptsyJelenlegi nehézség (difficulty): 10.37851
Néhány CPU teljesítménye:
később..Hogy megéri-e? Mindenki döntse el saját maga.
Jó számolgatást!

Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Hálózatokról alaposan
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia