Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TonTomika

aktív tag

válasz _somotomo_ #1 üzenetére

A 23"-os cinema diplay-t nehezen fogod belepaszírozni... :D:D:D

Viccet félretéve...Videokártyából én mindenképpen valami nvidiát ajánlanék, azt könnyebben megeszi a MacOS. Utánanéztél mindennek, hogy mennyire támogatja a lapod stb stb? :)

Nem egy rossz gondolat egyébként, nekem is ez volt az első tervem, de kissé drága ház, szóval elvetettem az ötletet. Az tuti, hogy azzal kezdeném, hogy jó sokat nézegetem a dolgokat, mit hova lehetne tenni. Szerelgettem már PMG5-öt szóval nem ismeretlen a házikó, viszont a tápot nem tudom, hogy hová lehetne elhelyezni. A felső részt semmiképp nem bántanám, vinyónak jó helye van ott, és az ODD-nek is. Egyedül az a gáz, hogy 5DB vinyót akarsz beletenni. Szóval mégegyszer...nagyon sokáig kéne nézegetni! :D Alaplap rögzítésére azt javasolnám, hogy vannak elvileg furatok ugye a gyári alaplapnak. Nos, ezekre a furatokra csinálj egy saját ATX szabványú alaplapi tálcát és arra tedd majd a lapot.

Én a megvalósításban sajnos nem tudok sokat segíteni, –leginkább szerszámok híján– viszont "kreatívkodni" kitalálni, ötletelni azt tudok. :)

Új hozzászólás Aktív témák