Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
válasz
_somotomo_ #1 üzenetére
A 23"-os cinema diplay-t nehezen fogod belepaszírozni...
Viccet félretéve...Videokártyából én mindenképpen valami nvidiát ajánlanék, azt könnyebben megeszi a MacOS. Utánanéztél mindennek, hogy mennyire támogatja a lapod stb stb?
Nem egy rossz gondolat egyébként, nekem is ez volt az első tervem, de kissé drága ház, szóval elvetettem az ötletet. Az tuti, hogy azzal kezdeném, hogy jó sokat nézegetem a dolgokat, mit hova lehetne tenni. Szerelgettem már PMG5-öt szóval nem ismeretlen a házikó, viszont a tápot nem tudom, hogy hová lehetne elhelyezni. A felső részt semmiképp nem bántanám, vinyónak jó helye van ott, és az ODD-nek is. Egyedül az a gáz, hogy 5DB vinyót akarsz beletenni. Szóval mégegyszer...nagyon sokáig kéne nézegetni!
Alaplap rögzítésére azt javasolnám, hogy vannak elvileg furatok ugye a gyári alaplapnak. Nos, ezekre a furatokra csinálj egy saját ATX szabványú alaplapi tálcát és arra tedd majd a lapot.
Én a megvalósításban sajnos nem tudok sokat segíteni, –leginkább szerszámok híján– viszont "kreatívkodni" kitalálni, ötletelni azt tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest