Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz Drakuf #14712 üzenetére
lehet szegény android küzd a ram hiánnyal. Nejemnek van s1-ese, nekem S2 és gyakorlatilag az a tapasztalat, hogy a rootolt s2 800mhz-re le vett cpu órajellel kenterbe veri az 1gz-n ketyegő s1-et azért mert van neki ramja bőven. Az S1 egy hibátlan, szerethető kis telefon még ma is, csak ez a ram kérdés ez nagyon el torzítja képességeit.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
hunspikey
őstag
válasz Drakuf #14710 üzenetére
szeretnélek megnyugtatni, hogy ez nem a telefon problémája, hanem a letöltési sebesség amin a telefon kommunikálni tud éppen. Nekem wifivel végig ment az elején kb 5 perc alatt, de lehet, te épp edge-en vagy és ezért oly lassú.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
gyuromoj
veterán
válasz Drakuf #15915 üzenetére
Én eddig egyszer vettem tőlük valamit. 2010. februárjában először egy Panasonic 50G20-at néztem ki, azt hiszem 350k volt. Meg is rendeltem, de másnap hívtak hogy már nincs nekik és nem is nagyon lesz, de felajánlottak helyette egy 50V20E-t 370k-ért, amit meg is vettem.
Korrektek voltak.
Esetleg ha év végén lesz 5 éves garancia akció, valószínűleg ismét náluk fogok vásárolni, kivéve ha találok jobb ajánlatot.
Attól hogy neked, vagy is ismerősödnek volt vele egy negatív élménye még nem feltétlen kell "lejáratni" a boltot.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nagyúr
válasz Drakuf #17991 üzenetére
Nagyon látványos és tetszetős ez a Quadski, de élek a gyanúperrel, hogy sokkal jobban járnál árban és funkcióban is egyaránt, külön jetski-vel és quad-dal. Tutira nem tud annyit ez a hibrid megoldás, mint a "célhardverek", nyilván tele van kompromisszummal. Viszont, ha üldöznek a rendőrök autóval, simán meglógsz a vízen, amíg a vizirendőrök megérkeznek!
[ Szerkesztve ]
-
8.utas
tag
válasz Drakuf #19982 üzenetére
Természetesen megnéztem mind2t, de térérzetben, illetve, hogy kifelé vagy befelé látható a film vagy filmrészlet, nincs különbség. Pl. az LG saját smart részében nézd meg bármelyik anyagot, na azok a szemed szúrják egyszer kétszer. Egyébként egy Samsungos ismerősőm is épp ezzel mutatta nekem, milyen jó a tévéje.
Aktív 3D:
- nehéz, akkus szemüveg, amit tölteni kell, drága, nem nagyon adják hozzá
+ FULL HD
- villogó kép (én sajnos látom, ha a képen ide-oda nézek, és van bármi háttérfény)
- crosstalk
- erősen csökken a fényerő a szemüveg miattPasszív:
+ könnyű szemüveg, nincs töltés, olcsó, hozzádvágnak vagy 7-et
- fél full HD LR/OU (vagy negyed SBS)
+ nincs villogás, hisz mind2 kép kint van mindig
+ keveset befolyásol a szemüveg, hisz csak polarizált, de nem takar ki semmitSajnos az LG-t csak SBS-el láttam, és az már távol van a fulltól, kíváncsi lennék milyen OU-val.
Az is feltünt, hogy LED-nél az aktív az vacak, mert a hibákat látom (elvben lassú a kép reakciója/frissítése), míg plazmánál nem nagyon....de ezt csak egyszer s nagy fényerőben ahol a plazma halovány volt, sikerült megnéznem. Itt fontos lenne asszem megoldani a tesztet, mert ezen bukhat a plazma, ha 3D-t is szeretnék.
Egyébként a fejem ráteszem, hogy ezért nem sikeres (eddig az aktív volt a piacon jellemzően) az USA-ban a 3D, és a 4K tévékkel mind passzív lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV