Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Bambanő háza tája
- Internet fejlesztés országosan!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
bgunne
tag
válasz Catman #81623 üzenetére
Nem vagyok játékfejlesztő, csak kérdés volt, hogy ez bevett szokás-e, mert ez egy sztori alapú játék.
Egy sorozatban is fura lenne, ha pl. Flash minden évadban újra tanulna futni és a folyamatosan fejlesztett felszerelését is "elhagyná" és mindig az első évad eleji ruhájában kezdené az új évadot, miközben a sztoriban minden más marad a régi, a főellenségek pedig egyre epikusabbak.
Egyébként ameddig ezt leírtam, beugrott egy ötlet: úgy csinálnám meg, hogy az előző részből fejlesztett képességek itt már alapból elérhetőek, mint kezdő mozdulatok, az erősség is az első rész végi, hiszen a sztori szerint itt már ezek birtokában van Kratos. És akkor jöhetnek a brutálisabb ellenfelek, akiket valójában nem nehezebb legyőzni, mert már erősebbek vagyunk, mint az előző rész elején. Úgy lehet ezt elképzelni, mintha mondjuk a bloodborne játékmenetét kettévágnánk, és a második rész ott folytatódna, ahol az elsőt abbahagytuk. Az is szívás lenne, ha pl Yahar'gulban lvl 1 karakterként kezdenénk felszerelés nélkül. Tehát egy nagy sztori jön ki belőle a végén.
Mégegyszer leírom: elfogadom, hogy így oldják meg ahogy, nem én vagyok a célközönség. -
PTM
tag
válasz Catman #166562 üzenetére
Én meg is veszem, mert ezekben intenzíven meg szokott lenni a játékélmény, nagyon szeretem a műfajt. Ez az Animal Well pedig egy kiváló darabnak látszik.
Engem inkább az a trend bosszant, amikor AAA játékokban mindenféle közepesen kidolgozott mechanikával, töltelék feladatokkal többszörösére duzzasztják a játékidőt, mert annyi pénzért legyen hosszú. Viszont én szórakozni akarok, nem az időmet pazarolni.
-
ratgab
tag
válasz Catman #169527 üzenetére
Én is ps4 proról váltottam ps5re annó. Elsősorban nem csak a ps5ös világmegváltó játékok miatt, hanem a jobb hűtés és ssd miatt. Ps4 pro ami hangot kiadott játék közben annál a kicsit ciripelős első generációs fat ps5ömnek százszor elviselhetőbb hangja van.
Ps4 pronál mindig aggódtam, hogy mikor robban fel.
Egy nagy fegyvertényt kihagytak a felsorolásból ps5 előnyei kapcsán. Legtöbb ps4 játék fut ps5ön is. Ez tudtommal előző generációkban nem így volt. Így aki ps4en letolta a kedvenceit az szebb és jobb verzióban tolhatja le őket újra ps5ön. Nyilván nem mindegyiket, de néhányat mindenképpen.
Akinek nincs elég játék a gépre. Irigylem a problémáitokat ( nekem olyan backlogom van, amit sose fogok tudni behozni, mert a mostani kevés időmnél is csak kevesebb lesz a jövőben).
Ergó aki ps4ről vált és fentebbi szempontok fontosak annak jó választás a ps5. Nyilván van még mindig hiányérzet sok esetben( kontroller tartósság, üzemidő, hátterek, biztos van még jó néhány).
Részemről én várom a ps5 prot akár lesz rá új játék akár nem ( azért egy gta6tól lepadlózik majd mindenki abban biztos vagyok). Amíg tudom tolni a ps4es játékokat és az eddig kimaradt ps5ös cuccokat addig jöhet.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz Catman #175210 üzenetére
igen. Alapból mindig PC gamer voltam, csak voltak mellette konzoljaim is. Persze nem a megjelenéskor vettem őket, csak amikor már olcsóbbak lettek. Egyedül a PS5-öt vettem meg pár hónapon belül. A PS4-et is csak jóval később, amikor már volt pár exkluzív cím, ami érdekelt. A Horizon Zero Dawn nálam system seller cím volt és nem is bántam meg. PS5-ön pedig a Returnal (igaz mostanra az már PC-n pörög, de elsőre PS-en játszottam végig és óriási élmény volt elsőre).
Alapból megveszek mindent, amiben látok fantáziát. A mai napig van C64-em, Wii-m, Wii U-m, PS2-m, X360-am, PS4-em és PS5-öm. Mindegyik működik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest