Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz RangerFox #2383 üzenetére
És hol fér el az 5 gép?
Én négyet megoldottam, de az ötödiknek tényleg nincs helye
Nameg anyagilag sem mindegy, hogy porosodik-e pluszban egy 30-60 ezres műanyagkupac a tévé alatt vagy azt beleinvesztálhatod a nextgenbeÖsszességében egyelőre(***) hajlok a box felé... a -20% teljesítmény kevésbé érdekelne, de ez a visszakompatibilitás az utolsó szög. Visszakereshető más topikban a hsz-em, kb nem is vártam többet a japóktól, így egy ideje már készítem magam, hogy ezúttal se péessel indul a gen.
Persze később megkerülhetetlen a sonykonzol, de eleinte simán mellőzhető. Addig gyűlhetnek az exkluk... már ha lesznek exkluk
*** pár hete vettem psvr-t, szal ez kicsit még megkavarhatja a dolgokat, de sokat ezen a téren se várok tőlük... hogy nem fizették ki egy psvr sw játék árát EA-nak? egy teljes vr acecombat árát a namcobandainak? hogy nem rugták tökön jamaucsiékat a gtsport vr-je miatt?! stb stb stb
---
(#2396) Ulthanito mivel az izlés relativ, ezért a "száz cím menni fog day1" kb a nesze semmi fogd meg jól ... ha csak 1 cím maitt meg kell tartani a ps4-et, cseszhetem. namost erre azért van esély... sonyt ismerve olyan 100%-ra saccolnám
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS5 Slim (garanciás)
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest