Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz Bad Pritt #159097 üzenetére
Szekunder szégyenérzetem volt amikor néztem egy streamet.
Mintha vmi tiltott dolgot csinálnék, amit később majd megbánok pl egy rémálom formájában.Ha ez a játék sikeres lesz, akkor a Gollam is lehetett volna.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
AsakuraDave
őstag
válasz Bad Pritt #159230 üzenetére
Az első is 3.7M megtekintésig ment Az ilyen dokuk kurva jók, még a GOW -os doku ami iszonyat jó lett. Lehetne több ilyen más fejlesztőknél is, csakhát főleg manapság, nagyon kevés az ilyen színvonalas csapat *vagy ha a csapat az is, a kiadó/befektetők nyomása eltiporja őket
[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
spleenszuru
őstag
válasz Bad Pritt #159239 üzenetére
Úgy értem, hogy vásároltam már játékokat, mióta van Plusom is.
Gyakorlatilag PS-el együtt Plust is vettem.Starsra most regeltem, és visszafelé nem számítja a vásárolt termékekkel járó pontjaim.
Ez kissé sz*revő jellegű, persze én is utánajárhattam volna jobban.Malaka!
-
senior tag
-
alratar
addikt
válasz Bad Pritt #159334 üzenetére
Miért az Obsidianné az egy Avowed meg egy Outer Worlds 2 mellett?
Ez a magyarázat ilyen magyarázom a bizonyítványt maggyarázat.
(éljen a szóismétlés )Szerintem pénz csinálàsra vannak.
Szerinted mennyire vinnének egy kb. 8 órás platformert vagy kalandjátékot ND jelzéssel? Szerintem nagyon.[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz Bad Pritt #159337 üzenetére
Nem, persze hogy nem ugyanaz, az Obsidianné csak példa volt.
De kérdezek valamit, igy jobb?
Talán lesz egy lou3 valamikor a jövőben. (Ps6 jó esetben)
Talán lesz valami sci-fi cucc, valószínűleg a generáció végén.
Addig meg remake-remake hátán?Melyik a jobb? Közfelháborodás és sok pénz? (mert tuti, hogy megfogja venni mindenki)
Vagy az, hogy Drunkman minden évben elmondja, hogy dolgoznak valamin, amiből majd lesz valami?
És mi van,,ha a piac jól reagálja le és mindenki örülni fog egy kisebb játéknak?[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz Bad Pritt #159349 üzenetére
GTA Trilogy már nem is volt extrém botrányos minőség és lehúzás?
Én nagyon örülök a remakeknek, főleg ha ezzel elhozzák PC-re is az eddigi Sony exkluzív címeket, szóval csak hajrá. TLoU Part 1 -el megvettek kilóra. De a Horizon Zero, Days Gone, God of War is nálam mind mind top játék PC-n.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
válasz Bad Pritt #159351 üzenetére
Hát így:
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is a 2021 compilation of three action-adventure games in the Grand Theft Auto series: Grand Theft Auto III (2001), Grand Theft Auto: Vice City (2002), and Grand Theft Auto: San Andreas (2004). Developed by Grove Street Games[a] and published by Rockstar Games, all three games are remastered, with visual enhancements and gameplay upgrades.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
válasz Bad Pritt #159360 üzenetére
“De nincs közfelháborodás, hangos kisebbség van. A remake és remaster megjelenéseiket veszik, örülnek neki, páran puffognak miatta és megy minden tovább.”
Szerintem meg voltThere's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
alratar
addikt
válasz Bad Pritt #159369 üzenetére
Biztos, hogy sok. Én nem is ezt vonom kétségbe és emelem a kalapom - főleg, ha lenne - előttük.
De csak két frsnchiset futtatni, ami kábé hasonló, egy ilyennemű csapattól kevés.Én megnéznék tőlük egy kisebb platformert, pl.
-
Sliderxy
senior tag
válasz Bad Pritt #159410 üzenetére
Nem vitatom, hogy hatalmas bukta volt az Anthem, de azzal még mindig van aki játszik. Fél éve kb. hogy végigjátszottam. Mindig találtam magamnak csapattársat. Még én is meglepődtem, mert csak rosszat hallottam róla, azt hittem, hogy majd mindent egyedül kell leküzdenem benne, aztán csak volt mindig valaki aki betársult.
-
-
Sirandrish
legenda
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #159738 üzenetére
Pfff... egy újabb bizonyíték arra, hogy miért kéne már elengedni az előző generációs konzolokat, főleg az Xbox One-t... hát hogy néz már ki ez... mint egy PS1-es játék felújított kiadása... ha csak PS5/X|S/PC-re jött volna, akkor akár UE6.5-el is csinálhatták volna...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
DaVE-1
aktív tag
válasz Bad Pritt #159928 üzenetére
Eladási számok mindig csak akkor jelentenek valami , ha tudjuk mennyibe került előállítani + reklámozás.. Nos erről semmit nem tudunk. De ha azt nézem ez az 1.3 millió sem teljes áras mert már volt akciózva is ..akkor nem sok mert szerintem ez a game lazán benne volt 60 millába.. De sose tudjuk meg
-
DaVE-1
aktív tag
válasz Bad Pritt #159932 üzenetére
Még veszteséges nem csak a számot nézve hanem a cikkeket olvasva..
"Remedy vezérigazgatója, Tero Virtala nagyon örül az Alan Wake II kezdeti eladási számainak, aki szerint a fejlesztési és marketingköltségek jelentős része már meg is térült"
Gondolom majd cikkeznek arról is ha valaha átfordul nyereségesbe a game..
Más:
Elkezdett balra húzni az egyik kar a ps5 kontrolleren. Ezt itthon video alapján javítható vagy vigyem szakemberhez? Ha szakember tudnátok ajánlani valakit? Persze olyan érdekel aki nem egy új kar árát kéri a javításért[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz Bad Pritt #160007 üzenetére
Egyebkent szerintem nagyon kiraly a jatek lesz majd valamikor, valahogy mindig vannak elkepesztoen izgalmas pillanatok, utolso utani pillanatban megmentett meccsek. Pont ezert szomoru, hogy olyan allapotban van amilyenben.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Windows 11
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5 Pro teszt
- iPhone topik
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest