Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
válasz
Stingray88
üzenetére
Engem tegnap hívtak. Nem értek el. ( telefon nem jelzett , csak ismerősöm is aznap rendelte mint én 11.01) így sejtettem , hogy kerestek. Délelőtt felhívtam KV ügyfélszolgálatot , érdeklődtem , mondta a srác , hogy igen , tegnap volt telefonos megkeresés. A lényeg a lényeg , hogy jövő héten elvileg küldik. Csodálkozott , hogy nem nagyon örülök. Mondtam , csak vissza fogom magam
Mondjuk más visszajelzés egyelőre nem érkezett pl mail , hogy megerősítettem rendelésem. Ismerősömnek tegnap telefon után egyből kapta , ma délelőtt pedig , hogy becsomagolva 1-2 nap s érkezik. Amit elfelejtettem. Nagyon korrekt volt az illető. Igazi ügyintéző. Nem azért mert megkapom a konzolt , hanem mert tényleg normális volt. -
wolf13
őstag
Amúgy nem dolgoztok , nincs készlet vagy csak az oldalt nem frissítitek ?
Csak azért kérdezem , mert utoljára ha jól emlékszem március 9 és 10-ét is megjelölted, mint beérkező szállítmány dátumát, s nyolcadika az utolsó frissített dátum az előrendeléseknél. Köszi a választ előre is. -
wolf13
őstag
SZia.
3. Gow-nál nem lehet állítani a felirat méretén?
"Az 1.12-es God of War patch telepítésével azonban végre ez a probléma is orvoslásra került, ezáltal nem kell tologatni a tévét és húzkodni a kanapét, esetleg bekészíteni a távcsövet, csak töltsük le a javítást, és a probléma azonnal megoldásra talált.
A szövegméret állításához csak válasszuk a játékon belül a beállításokat, majd ott az egyik almenüben megtaláljuk a szöveg méretének módosítását, így lehetőségünk nyílik alaposabban is kinagyítani a feliratot."
Annak idején én is nagyon örültem ennek a patchnek.
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
válasz
syler123
üzenetére
Én sajnálom a fejlesztőket. El tudom képzelni, pont így a karácsony előtt megszakadhatnak, hogy valamiféle javítást összehozzanak.(Mert ahogy szivárognak az infók, ők nem nagyon akarták a megjelenést erőltetni.) Így megint a ők marad szégyenbe nem a nagy vezetők akik nyomására mégis megjelent. Szerintem sem lehet ennyi hibát pár hét alatt javítani. Mondjuk én PC-n játszom, bugok vannak, kicsit rontják az összképet , de tetszik annyira, hogy végig vigyem.
-
wolf13
őstag
Nekem is változott a státusz, én november 1. adtam le, s szállítási díj is bekerült a rendelésbe.
-
wolf13
őstag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Nekem is tetszik. Míg nem lesz nextgen patch , addig nem lesz gameplay videó sem. Azt meg csak jövő nyárra ígértek.
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag

-
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Jól értelmezem, hogy ez már az elmentett videó (tehát nem live stream) ?
-
wolf13
őstag
Én kb 10 perce rendeltem meg, kíváncsi vagyok mikor lesz belőle valami
-
wolf13
őstag
Safariból valamiért nem megy a kép beszarás: [link]
-
wolf13
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Viszont az irányítás nekem nagyon tetszik. Végre van játékélmény, könnyebb sokkal mint a Dirt Rallyk.
-
wolf13
őstag
Ha valakinek nem jutott az előrendelésnél, akkor ilyet még kérhet
Garantáltan jó a hűtés, és csendes:
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Látom , nagyon várod.
Valószínű nekem jövőre csúszik. Viszont most megvettem a Nioh 2 -t , szerintem el leszek vele egy darabig. Aztán majd a ‘2. hullámban’ (nem a vírus) én is be újítók egy PS5 re. Az első cím lesz az új konzolon aminek neki esek. -
wolf13
őstag
PS5 esetében azt lehet tudni, hogy milyen minőségben lesz képes rögzíteni a játékról készített videó anyagot ? Erről eddig még nem olvastam, vagy csak átsiklottam felette.
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
-
wolf13
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor elnézést , linket nem néztem.
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag

-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A kéményes verzió ? Persze, mivel haver csinálta. Az "eredetit" nem tudom, viszont nagyon remélem.
-
wolf13
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Remélem nem ilyen lesz.
Szinte az összes koncepció szebb volt, amit a rajongók készítettek.
Ha mégis, lehet a tetejére kellene egy kémény, ahol távozik a meleg
-
wolf13
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én is így vélem, a GTs eléggé kiforrodt online téren, felesleges lenne a 7-nél erre külön energiát fordítani.
-
wolf13
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Rossz link.
-
wolf13
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Watch dogs is így kezdődött. Aztán mi lett belőle ?
-
wolf13
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Most sem lehet. Még év elején kellett volna mennem cégtől , s azóta sincs róla hír , hogy tervben lenne mostanában. Szállítás oda folyamatos emellett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Konteó topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Playstation 5 lemezes eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk más visszajelzés egyelőre nem érkezett pl mail , hogy megerősítettem rendelésem. Ismerősömnek tegnap telefon után egyből kapta , ma délelőtt pedig , hogy becsomagolva 1-2 nap s érkezik. Amit elfelejtettem. Nagyon korrekt volt az illető. Igazi ügyintéző. Nem azért mert megkapom a konzolt , hanem mert tényleg normális volt.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek