Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Nagyon könnyen el lehet benne veszni a komplexitása miatt, a pálya design vmi elképesztő, a japán korszakba ágyazott sztori nem túl mély, de tökéletesen kiegészíti a stílust.
Talán Lnb jegyezte meg korábban és osztom én is, egyszerre viszont sok tud lenni, ha elveszik benne az ember, bár lehet ez jellemző más souls játékokra is.
A folyamatos koncentráció tud fárasztó lenni, ellene csak a lexarom tabletta jó, amikor a sokadik halálozás után is csak vigyorog az ember.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bogyi007
veterán
Nincs konkrét haverom az oldalról akivel összejárnék vagy ismernék. Ellenben próbálok mindenkivel jó viszonyt fenntartani.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
KaitouP
nagyúr
Kezdj valamit tényleg a hozzászólásaid formálásával, mert ez már durva. Minek kellett 60 bundle nevét felesleges wall of texté bemásolni? Ez már lassan spam kategória.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
marquuard
veterán
Amúgy a kereskedők ekézése ilyen-olyan okok miatt semmit nem ad hozzá a beszélgetéshez, de ez már számtalanszor elhangzott. Nem kell tudatosan (bár ezt erősen kétlem) ugrasztani egymást, mert egyrészt a hozzászólások 90%-a úgyis megy a kukába, másrészt meg az első mondat.
PSN ID: marquuard
-
KaitouP
nagyúr
Egyrészt Te is és mindenki más is, függetlenül hogy Konzolvilág vagy sem, a személyeskedésbe fajuló ócsárolást engedjétek el. Szimplán flamekeltő, semmilyen értéket nem ad a topikhoz, és még szabályzatba is ütközik. Ha üzlettel van problémád, arra nem ez a hely a platform, hanem az Árukereső, vásárlók panaszkönyve, kutyafüle.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
fogtunder
nagyúr
Érdekes, hogy valahogy mindig azok az emberek emlegetnek kommunizmust, elnyomást a fórumon, akik nem képesek sokadik alkalommal se igazodni az alapelvekhez, vagy ahhoz, amire kéri őket a közösség. Csak az nem megy át, hogy a TG-k meg a moderátorok nem azért csinálják ezt, mert szeretnek direkt kiszemelni embereket és őket vegzálni. Ha törölni akarta volna, már törli, helyette megkért rá, hogy próbálj meg változtatni.
Senki se tökéletes, valóban, a kérdés általában az, hogy próbál-e közelíteni hozzá egyáltalán, vagy sem. Az esetenkénti helyesírási hibák amúgy sokkal kevésbé zavaróak szerintem, mint a hosszú, vessző nélküli szövegek, a tagolás hiánya nálam sokkal jobban megakasztja az olvasástI hate morning people. And mornings. And People.
-
3L1T3
addikt
Ja a mozi szerintem is undorító, főleg minőségben. A CinemaPink megjelenésével volt egy minőségi ugrás, de hát időközben az is csődbe ment. Azzal maximálisan egyetértek , hogy az OLED filmre zseni, de játékok esetében nálam már volt ahol zavart a "true black"
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Peace
nagyúr
Nincs ezzel gond. Idővel elpártolnak tőle. Én hatalmas filmrajongó vagyok, úgyhogy igenis szeretném továbbra is moziban megnézni azokat a filmeket, amikre évekig várok. Én is szívesen döglök otthon és állítom meg akkor, amikor kedvem szottyan, de reménykedek a mozizás fennmaradásában.
-
thrill
tag
Messze nem erről van szó.
Van itthon mindkét gyártó konzoljából legalább egy minden generációra visszamenőleg.
A véleményünk is egyezik (nem logikus hogy az MS elvegye a CoD-ot - ugyanakkor nem tudjuk mi jár a fejükben, pláne hosszútávon).
Az alapvető különbség, hogy én nem merem ezt meg azt egyértelműen kijelenteni (sőt szerintem senki, akinek a szava komolyan vehető az iparban), hogy így lesz, urambocsá még le is hülyézni másokat, mert máshogy gondolják. "A stílus maga az ember" - szokták mondani. -
thrill
tag
Azzal nagyon egyetértek, hogy ennek a késnek két éle van. A studió/kiadó akvizició egy dolog, azt viszont ki is kell tudni használni és fenntartani. Na pont ez ment nehezen az MS-nek mindig is. Ha viszont jól csinálják és valóban ez a terv, akkor a lassú kivéreztetés igenis reális szenárió. Nem hónapokban, években, évtizedekben kell gondolkozni. És nem most indult.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
Rony949
őstag
Dehogy tökéletes. Az, hogy 2 naponta fel kell tölteni, szerintem 2021-ben rohadt gáz.
Számomra még mindig a Switch Pro kontrollere a nyerő ilyen szempontból. Persze annak nincsen haptic feedbackje, meg a rezgő motor is elég olcsó benne, de mégis...mégis képes vagyok egy teljes hétig úgy játszani vele, hogy nem merül le. (számoljunk napi 2 óra játékkal)
DualSense kontroller már sír, hogy töltsem fel 8-10 óra használat után.
Akksiján kívül nekem is mindene tetszik egyébként. Esetleg még egy olyan apróság van, hogy a ravasz gombok könnyedén be tudnak nyomódni, ha elég határozottan rakod le egy felületre.
Nagyon fasza kontroller, de nem tökéletes.
-
veterán
-
veterán
-
-
belan
addikt
Érdekes returnal 82 órát ír játékba 73 óra volt HOLLOWSEEKER volt kedvenc fegyverem meg azt is ki írja meg hogy mi ölt meg a legtöbbször . Sekiro 103 óra viszont új ac-val 70 órát játszottam kb kicsit többet irt , kaptam jutalmat is valami avatart . Divi2 viszont első helyen van több mint 1000 óra . OUTRIDERS-be is szép időm van .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Frod
addikt
Az nem a saját Returnal stat-od.
A Death Starding, Ratchet, Returnal, és Destruction sorok azok a közösség által összesítve elért eredményeket mutatja. Mindenkinek ugyanazt.
Ami az egyénre vonatkozik az a játékidő, meg a trófeák sora.#97251 kovsol
Kiváló dolgozó badge, 127%-os teljesítés nálam is
Valószínűleg beszámolja ide a havi Plus-on kívüli címeket is, pl év elején volt az 10 játék egyszerre, év vége körül volt a +3 vr cím, satöbbi.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
stilo18
addikt
2-3 óra hétköznap, hétvégén meg ment bele több is....
Én nem akartam hozzászólni ehhez a témához, de 40-es fénynél simán játszok multi címet, sztorinál meg 100-as....semmi, de semmi baja nincsen a panelnak.
Jah....és a gyerekeim is pakoltak bele rendesen órákat, az azon felül van, mint amit én játszottam 600+órát...#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
SH4D0W2011
őstag
Az árát sajnos nem. Egyedül itt találtam árat, de fogalmam sincs, honnan szedték, mert ha rámégy az Alzás hivatkozásra, ott sincs megadva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest