Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balli
őstag
Szia,
Nekem is Pixelview PV-BT878P+ tunerem van, olvastam hogy te is megszenvedtél vele anno: Hiba üzenet: ''Sorry, you have no video capure device''. SP2 fent van.ű
Nem irtad, hogy végül hogyan sikerült életed csalnod bele. Több drivert, progit kipróbáltam, de eredménytelenül nem ismerte fel egyik sem, még a DScaler sem
Szval leirnad a megoldást, milyen driver +progi kell hozzá?
Köszi előre is
Balázs -
Bundzsel
csendes tag
Bocs, összekevertem a Primax Colorado scanner problémát...
Azt javaslom, hogy telepítsd a Win 98-hoz való drivert, ezután az eszközkezelő kiírja, hogy ütközés van a hardwer és a szoftver között, ezt sárga kérdőjellel jelzi, ezután kerestesd meg az Interneten a megfelelő szoftvert, ahogy az néhány nappal ezelőtt leírtam.Ennek működnie kell!!
Lehet, hogy 2-3-szor meg kell ismételned.
Ha még most sem jó, akkor a jövő héten már otthon leszek, akkor meg tudom nézni konkrétabban az én számítógépemen.
Ha még ekkor sem lesz jó, és Pesten laksz, akkor inkább elugrom hozzád és 15 perc alatt kész lesz.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest