- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"És nem, nem fog kelleni 2-3 hónap majd a php doksihoz sem. Egy alig 100 oldalas magyar nyelvű szöveg file szerintem nagyon egyszerű és lényegre törő magyarázatokkal. Max 2 nap alatt át lehet rágni, aztán nekiállsz gyakorolni, kicsi logikai érzékkel 1 hét, és már oda neked az oroszlánt is."
Most saját tapasztalatról beszélsz?Úgy tudom, még Te is viszonylag kezdő vagy PHP-ben (legalábbis a kérdéseid alapján, nincs is ezzel baj).
Én saját tapasztalat alapján azt mondanám, hogy nem, 2-3 hónap még nem elég arra, hogy "oda neked az oroszlánt is". Bőven kell a tapasztalat ahhoz, hogy valaki elsajátítsa azt a szemléletet, ami kell ahhoz, hogy már viszonylag jó, legalább saját maga számára átlátható és könnyen módosítható kódokat írjon az ember. Meg hogy értse, hogy egyáltalán mit csinál.
(#8197) Bencom ™ : speciel a DOCTYPE-ra nem vonatkozik a "mindent kisbetűvel"-elv.
Jó lenne tudni, az NVU most mit csinál, ami miatt nem működik, nem ismerjük a körülményeket. Egyáltalán milyen kiterjesztésbe ment, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged