- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
lamajoe #2956 üzenetére
nem akarlak elkeseriteni, de ezekbol manapsag mar annyi van, hogy nehez ujat alkotni..
de ha ez a motivacio neked eleg arra, hogy megtanulj php-zni, akkor mar valoszinuleg megeri nekikezdeni.eloszoris mibol tanulni, ha tudsz angolul, akkor a neten van rengeteg jo tutorial, mondjuk ajanlanam a w3schoolst, ugyanitt talalsz jo leirasokat html ill. css temaban is. ha mindenkepp magyar kell, akkor lehet jobban jarsz valami konyvvel (neha ki lehet fogni olcsokat, szerintem nem kell tul profi konyv, ha mar az alapok mennek, onnan mar neten is megtalalod amit akarsz). illegalisat nem mondok, de ha korbenezel a nepszeru viragboltokban akkor biztos talalsz.
az hogy mennyire bonyolult, leginkabb az otleteidtol fugg.. par napot jatszottam ilyen jatekkal, es alaphangon szerintem egy delutan alatt ossze lehet hozni egy ilyen rakattintasz a linkemre akkor tobb pontom lesz tipusu dolgot, termeszetesen lehet cifrazni, minden toled fugg
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan Quest II
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- EAFC 25
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Túra és kirándulás topic
- Macska topik
- Már 500 milliárd dollárt érhet az OpenAI
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest