- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
lanszelot #21643 üzenetére
De, használható. Miből szűrted le, hogy nem használható? Én csak azt írtam, hogy nem a legalkalmasabb, meg hogy elég bonyolult.
Maradhatsz a JSON-nál, erre a célra végső soron az is megfelel. Csak tisztában kell lenni a hátrányaival.
A keresés, szűrés mennyire hatékony JSON esetében? Hogy oldod meg egyáltalán, berántod az egészet a memóriába, és átalakítod valamilyen PHP-s formátumra (egymásba ágyazott asszociatív tömbök)? Ha nagyra nő a fájlod, nem fogsz-e belefutni a PHP-nak kiosztott memória- vagy futásidő korlátba (amin ugye nem tudsz változtatni, mivel nem saját szerverről fut az app)? Vagy ha esetleg ketten akarnátok egy időben használni az appot, akkor valamilyen mandatory lock megoldás kell, hogy ne akarjatok egy időben menteni.
Vagy ha leáll a szerver épp akkor, amikor mented a JSON fájlod, akkor mi történik? Marad a lemezen egy csonkolt, hibás JSON fájl...?
Tudod-e biztosítani, vagy egyáltalán kell-e biztosítani a szigorú típusosságot, hogy pl. szám mezőbe ne kerüljön szöveg? Aztán meg csodálkozás van, ha össze akarod adni az 1-et és az "1"-et, és nem az jön ki, hogy 2 dl tej kell a sütibe, hanem 11 dl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest