- gerner1
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs #20676 üzenetére
Tehát ha a user hiába ad meg a linkelt példában lévő kártékonynak szánt inputot a $name változóhoz (a linkelt példában ez volt email címhez: bswan@microsoft.com'; DROP TABLE CustomerTable; PRINT 'Gotcha!'--), mindkét verzióval "védve vagyok"?
Ha igen, miért? (Ha 1-2 mondatban, vagy akár csak 1 magyarázó linkkel el tudnád mondani. - közben lentebb azt hiszem, meg is találtam rá a választ)
Ha jól értem, azért "kellene" az sqlsrv_query, mert:
When you execute this query using parameterized values and the same user input , only the INSERT query is executed.Viszont a Prepared Statement-tel (bind_param) is paraméterezek. Ezért lenne az a fajta verzió is "védett"?
Úgy látom, ez lehet az oka, igen ( [link] ):
A prepared statement is a parameterized and reusable SQL query which forces the developer to write the SQL command and the user-provided data separately. The SQL command is executed safely, preventing SQL Injection vulnerabilities.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest