- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
disy68 #20009 üzenetére
Akkor nem vagyok tisztában az exit kód fogalmával, de most sem lett világosabb. Végülis pontosan mi akkor az exit kód? Windows-ban biztos, hogy vissza lehet adni return-nel a main fv.-ből 499-nél nagyobb értéket is, ilyet már csináltam (pl. CreateProcess => WaitForSingleObject => GetExitCodeProcess ). Az lehet, hogy az exit fv. lecsonkolja az int értéket, de windowsban miért 499-ig, miért nem 255-ig ? A main fv. visszatérési értéke miért int (Linuxban is), ha nem tud 4 byte-os egész értéket visszaadni?
Egyáltalán nem biztos, hogy a main fv.-ből bármit is ki akarok írni az stdout-ra, viszont szeretném pl. batch-ből meghívni, és a visszatérési értékével kezdeni valamit. Ez sokkal egyszerűbb, mint stdout-ra írni, aztán valahogy ezt visszaolvasni. Egyébként ezt a konkrét problémát megoldottam másképp (nem adok vissza 256-ot).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged