Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha Te nem érted, mit szóljak én?

Igazából azért így csináltam, mert ezt legalább valamennyire értem.Nem "tudom", csak kicsit megértem, az összefüggéseket.Az általad említett kódokat még osem használtam, köszönőviszonyban sem vagyok velük. Itt az oldal nagyjából úgy született, hogy a html-t össze fejszéztem én( valószínűleg egy igazán hozzáértő attól is elsírná magát), aztán a google-be beírtam, hogy file feltöltés php, és megkaptam ezt. A drupalnál viszont azt sem tudnám melyik az eleje.
Azért köszönöm a tanácsot, és a segítséget, talán egyszer majd továbbképzem magam erre is.Addig marad ez így. Célnak megfelel, megy, nekünk meg ez elég...

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest