- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
petya1206 #19673 üzenetére
Hihetetlen, hogy ez a trükk működik a bevilágítás ellen!
Nálam is ez volt a hiba csak a felső szélén, kérdeztem is, hogy érdemes-e visszaküldeni emiatt, vagy a következő is ilyen lesz-e, de nem jött válasz úgyhogy tovább olvasgattam, és lőss csodát, a megoldás az elutasítás helyett a szeretet!
Símogatni kell a képernyőt és jó lesz. Én egy puha nedves tisztítókendővel "estem neki" és tényleg egész homogénre meg lehetett csinálni. Egyébként az LCD és a háttérvilágítás között van pár mm hely, ha oldalról kifelé benézek a kávába látni a háttérvilágítás szélét és hogy a panel az előrébb van. Csak érdekesség. Egyik ismerősömnek egy muslinca került be oda és nem értettük hogyan, mostmár látom miért.
-
eclipse19
senior tag
válasz
petya1206 #19671 üzenetére
Üdv!
Nekem is lett most egy hasonló problémám.
Kiment a TV-ben a tápegység (legalábbis ezt mondták a szervizben) és mikor javításból visszajött igy néz ki:Nem mondom, hogy előtte tökéletes volt, de ez a két világos folt határozottan nem volt.
Lehet, hogy megy is vissza a szervizbe hamarosan.Ettől függetlenül érdekelne, hogy neked hogyan sikerült kimasszírozni belőle a világos foltokat.
Hátha még hasznos lesz az info.Mások véleményét is szívesen várom.
Köszönöm.
-
Voice24
őstag
válasz
petya1206 #19673 üzenetére
Felbuzdulva a példádon, én is megnyomogattam a bal alsó sarkot, amiről nemrég írtam (bár válasz nem jött rá), hogy elég erőteljesen bevilágított. És lőn csoda, lényegében a második nyomásra helyreállt a dolog, szinte teljesen eltűnt a sarokból a bevilágítás. Viccesnek mondanám a dolgot, de nem az, inkább morbid, hogy egy 21. századi technika gyermekbetegségét ilyen módszerrel lehet helyrepofozni. Persze nem akarom elkiabálni a dolgot, mert ki tudja, meddig lesz jó, és nem áll-e esetleg vissza a panel a rossz helyzetébe.
-
oszy
veterán
-
-
TIT
veterán
válasz
petya1206 #19643 üzenetére
Igen? Hát elég szégyen mert nem 2 forint és nem belépőszint,a tiédbe viszont nem fér bele úgyhogy....
Ez az amikor eladják kínának,a 10 évesembe nincs ilyen,milyen érdekes,sőt az 5 évesbe sincs semmi ilyen.
Ennyi erővel vegyél valami csingcsángcsungot fele ennyiért és az se fog jobban felhősödni. -
Voice24
őstag
válasz
petya1206 #19645 üzenetére
Ehhez kapcsolódva én is megemlítem, hogy van, amikor random átáll a tévé más képi beállításra. Tegnap még az általam beállított értékekkel ment a Kodi, de ma már feltűnt, hogy aktív a mozgásjavítás. Belementem a beállításokba, és több érték is eltért attól, amiket én beállítottam, pedig most biztosan hozzá sem nyúltam ehhez a részéhez. Az egyéni képmód van beállítva, az pedig elvileg elmenti a beállításokat.
-
-
Alarikman
senior tag
válasz
petya1206 #19528 üzenetére
Általában a "természetes" beállítást mondják, hogy közel van az ideálishoz. De neked kell ki tapasztalni a dolgot. Ez az ami közkézen forgott itt a fórumban:
smart kép: Mozi
Zavarelnyomás: Ki - vagy minimális
színárnyalat: normál
Dinamikus kontraszt: Ki
Dinamikus háttérvilágítás: legjobb kép
Gamma: 2
optikai érzékelő: Be
Szerintem állíts be több profilt is magadnak. Pl a meglévő Egyeni, Élénk, Természetes profilokat allits úgy, hogy pl Este Természetes kevés fénnyel, nappal élénk vagy egyéni.
Én a HDR fel konvertalast is ki szoktam kapcsolni. Mert brutálisan kontrasztot nyom és teljesen idegen lesz az SD anyag képe.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Apple Airpods 4th Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Airpods Pro 2 bontatlan 1 év Apple jótállás
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- 40%-os áron!!! - HEGEL P20, H20 - High End elő- és végerősítő
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- SzoftverPremium.hu
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest