Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• pekha

újonc

válasz kriszko77 #8854 üzenetére

Sziasztok!
    Sokat olvasgattam a fórumot, úgyhogy segítségül én is leírom a tapasztalattaimat, hátha mások fel akarják használni.
    55PHF6309 tv-t választottam. A két csúcsguru áruházában egyhangúan ezt javasolták, bár úgy mentem neki, hogy sam, vagy lg lesz.
    Az ár ezekhez képest jobb volt.
    Ami miatt választottam: ambilight(nem tudom, hogyan forintosítható,de az biztos hogy sokat dob egy tv-n), látott képminőség, 5 év garancia(előző lg plazmám 7évesen kukázódott, de a tapasztalatok alapján nem fogok meglepődni, ha mára itt már kevesebb várható).
    Ezekhez képest a használati tapasztalatok:
    Tv képminősége kiváló, jobbra nem is számíthattam. Ambilight super.
    Nagyjából ezek az előnyök.
    A hibákról itt már olvastam, különböző vérmérsékletű véleményeket.
    A menűje valóban gyengus. Lassú, kezdetleges, nagyjából számomra használhatatlan. Valóban arra alkalmas, hogy volume +-, channel +-, bár ez is lassan megy.Frissítést nem próbáltam. Epg lassú, hdd lassú, körülményes.A hangja nekem dobozos. Smart működése kezdetleges. Nem is értem, hogy egy Ph-nél ezek miért ilyen megoldhatatlan problémák. Kivétel a smartnál talán a youtubetv, ami egész jól muzsikál. Ha csak ez a tv -m lenne önmagában valószinűleg csalódott lennék.
    A tv-t sony házimozival használom. Egyébként softverileg ez is gagyi, de a hangminősége kitűnő.
    Van a rendszeremben egy jó kategóriájú műholdvevő. Ezzel tökéletesen lehet működtetni a smart jellegű dolgokat, valamint ezen keresztül jelenítem meg a többnyire Hd adásokat, amik lenyűgöző minőséget produkálnak.Menű vezérlés ezen keresztül történik, ami itt kiváló,a tv "csak a képet szolgáltatja".
    Vagyis nekem hangi, és "smarti" segítséggel a tv tökéletesen bevált.
    Azokkal értek egyet, akik a tv-től nem a számítógép funkcióit várják el, hanem tv nézésre használják.
    Nekik mindenképpen ajánlom ezt a készüléket.
    Igaz ugyan, hogy akik többre vágynak, azoknak nem tudom mi a jó választás, merrt hallomásból tudom, hogy más márkáknál is vannak hasonló problémák.

Új hozzászólás Aktív témák