- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Mezcal #24542 üzenetére
Persze én sem mondom, hogy kamu a Dolby vision, hisz én is annak örülnék ha lenne olyan tévé ami azt is tudja a 100Hz mellett 43-49" méretben. Csak annyit mondtam, hogy nekem a 100Hz valahogy többet dob az élményen mint a Vision. Egy "sima" tévéhez képest biztos ég és föld a Vision képminősége, de a 6561-es az nem egy gyenge panel, mikor megvettük édesanyámnak, és az első 4K anyagokat néztük el voltunk ájulva, hogy kb. olyan mint a 3D tévénk, csak szemüveg nélkül. Eszméletlen mélysége van a képnek már azon is, mintha a szobánkban történne amit látunk.
Egy dolgot viszont nem tudok, mert ezt nem csekkoltam: a Netflix csak Vision-el dolgozik?! Mert a 6561-es tudja a HDR+, HDR10, HDR10+ szabványokat, csak a Visiont nem. Tehát ha nincs Vision támogatás, akkor netflix-en nincs HDR, vagy esetleg ezeket a szabványokat is támogatja?!
-
Alien!
senior tag
válasz
Mezcal #24542 üzenetére
picit másfelől kell megközelíteni a kérdést 350 nittel, 8 bit+frc-s panellel nem fogsz látni igazi HDR-t legalább is olyan formában amibe szánták. Ugyanazon a tévén kell nézni a film HDR-es és SDR-es változatát. A Philipsek nagyon jók képjavításban, és pl az elején úgy mutogattam a YT 4K HDR demókat, hogy igazából SDR-ben futottak, mert a 8303 YT kliense kezdetben nem támogatta a HDR-t és mindenkinek tetszett...
De az is elgondolkodtató, hogy a Philips saját demóklippje ami be van építve (és futkorászik a médiában nonstop) az sem HDR videó, hanem egy sima 4K.
Nekem a pu7304 egy fullhd-s 7008k-t váltott (ami tönkrement sajnos), az utóbbi felsőkategória volt a maga idejében, és szerintem szebb képe volt mint a mostaninak. Annó megküldtem pár HDR filmmel PC-ről, madvr féle tonemapping-gel, meglepő volt a végeredmény! -
Bogyi007
veterán
válasz
Mezcal #24542 üzenetére
Ezt én is megerősítem. Én a Drive To Survive (Formula 1 sorozat) két évadát néztem meg és azok is szemmel láthatóan már egy VA paneles, szintén 6504-es "kamu* HDR és Vision támogatások tévén sokkal szebbek mint egy mezei 4K tévén (azon a korábban említett Hitachi-50HK5601-n. (Párom öccsének az van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)