Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
supercow
őstag
ne legyen szépségverseny, mert a lányok kisebbségben vannak. És különben is ki indulna a versenyen? Én nem vagyok szépterstű, senem szép, ámbár házas :D
Alapvető dolog, hogy találkozóra nem megyek, mert akkor felfedném identitásomat, eddig csak Den és biker láthatott, de ők is csak rövid időre :t -
Den
veterán
szerintem a 4-es és 6-os fényében teljsen egyértelmű, hogy a srác gondolta milyen jó poén lesz egy ilyen topic, de esze ágában sem volt tényleg találkozót szervezni. A poén jó volt de enne kár volt topicot nyitni. Aért hagytam mégis nyitva, hátha valami kikerekedik belőle, esetleg valaki tényleg szervez valamit, de csak az off megy, arra meg már van pár topic, így most ezt lezárom.
-
tildy
nagyúr
Nagy tesó mindet LÁT!:)
-
csabika25
aktív tag
Nem ez a lényeg emberek! Ami fontos: a következő PH talin a söröket lenge öltözetű hölgyek szolgálják fel (hölgy látogatók kedvéért igény szerint 1 azaz egy darab csippendél fiú is lehet)! Amennyiben van strici PH olvasó, kérem ajánlja be a lányait!:D Ha nincs, akkor csekély belépő ellenében megoldjuk a dolgot saját magunk.
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
rog
addikt
a masik linken sok a szoveg..
[L]http://index.hu/cikkepek/0307/kult/miss2/[/L] -
Mik^
tag
Szánom bánom vétkemet, ígérem többet ilyet nem teszek! :D
-
Mik^
tag
Üdv mindenkinek így ''korán'' reggel. Ha jól gondolom a PH! olvasók nagytöbbsége férfi ember. (Elnézést a hölgyektől!) A házigazdákat kérdezem, hogy mikor lesz ilyennel: [L]http://index.hu/kultur/eletmod/missbal0714/[/L] egybekötött PH! találkozó? :DDD
Mik
Aktív témák
Hirdetés
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Yettel topik
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Proxmox VE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest