Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz #10726912 #57639 üzenetére
Pontosan meg mondani hogy a Te kocsid milyen váltóval gyártották alvázszámból vagy amit a kolléga említett vevő szolgálati matricán található váltó kódból lehet megmondani.
váltót leginkább a motor határozta meg, 87-es 80-as az még az átmeneti ugye?
ott tán esélyes lehet a legalapabb motorhoz a 4 gang, de szerintem ott már csak 5-ös volt...
kockába 1,6-1,8 karbihoz volt 4 gang tudomásom szerint."Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
-
-
-
varsam
őstag
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz #10726912 #67935 üzenetére
Golfnál a kézifék karnál lévő vége a zsinórnak az utastérben van, ott nem éri víz, por, mert el van zárva mindentől, az utolsó 40 centin egy S alakú alumínium csőben fut jól elszigetelve minden káros hatástól. Ezt a részét kizárnám. Marad a fékdobban lévő vége.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz #10726912 #73750 üzenetére
Hello, Nem dugult el valahol valami kartergázcső? Ha minden tiszta, akkor gyűrű törés, hengerfej repedés, szelepszár szimering, vagy kilyukadt a hidrotőke.
Ha csattognak a tőkék, ezzel kezdeném, hátha meg lesz a hiba oka, ha ott ne jársz sikerrel, kompresszió mérés újból, attól okosabbak lehetünk. Szvsz bontott motor, a motorgenerál ára már meghaladná az autó értékét.
biportk cool a verda.
MunezXBK
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz #10726912 #73760 üzenetére
Csak maga a lyukas tőke nem okoz ilyet, csak felerősíti a tünetet, aminek az okozója a kiverődött szelepszár perselyek illetve kopott szimeringek. Ha találsz roncsolt tőkét, és meg akarod csináltatni, akkor a szimeringeket is cseréltesd a szelepeken, Ez megoldja a problémát néhány évre.
LE kell venni a szelepfedelet és belenézni.
Ha mégsem ez, akkor marad a gyűrűtörés, amit kompresszióméréssel lehet igazolni.
Mérés után kis mennyiségű olajat spriccelnek az égéstérbe és megmérik még egyszer, ha nagyobb lesz a nyomás olajjal, akkor a gyűrűnél szökik a nyomás, ha azonos marad, akkor a szelepek nem tömítenek rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
válasz #10726912 #73833 üzenetére
Nem ismered az előzményeket. Korábban már onnan folyt elég szépen. Amikor ki lett cserélve mondta a szerelő hogy nem jósol 1 évet neki és ismét szarrá megy az a gumi gyűrű.
Egyébként telefonon történt az egész, nem személyesen. Ő Szegeden van, én meg onnan 1900 km-re. Nem latta. De nem pék, ő jött rá egyedül a hibámra, amire 3 másik szerelő képtelen volt.bitpork:
Arra még gyűjtenem kell.
De ha a főtengelynél ereszt, akkor jön a vese. Bármennyire is gyűlölöm.[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz #10726912 #74239 üzenetére
MunezXBK: Mennyire jó cucc az az glass polish amit múltkor linkeltél?? Jó felmentek ezek a autoglym termékek árai... Régebben vettem ilyet ráadásul autósboltban ahol általában drágábbak a cuccok 2000ft-ért: extra gloss protection Mondjuk nem voltam elájulva tőle ,a tartóssága miatt... Viszont olcsó volt...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Dr.Zoo
őstag
-
Dr.Zoo
őstag
válasz #10726912 #74430 üzenetére
Isten ments Papa, sose iszom. (kevesebbet)
Ég a belem, szvsz nem a legjobb döntés volt ez a házipálesz, tudtam hogy hiba volt otthon hagyni a Pajor kajszit... no mindegy, kipróbáltuk a terasz alatti grillezést, jó móka."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Rick4
félisten
válasz #10726912 #74513 üzenetére
Tőlem 5 km-re vannak, de én azért tudok ellenfélről.
Taat: Ja, xar hétvégém volt, vettem egy kocsit, és az olajcserén kívül nem is kell mást csinálni rajta. Forgolódtam éjszakánként, meg minden bajom volt.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
sultansmith
senior tag
válasz #10726912 #75716 üzenetére
Elfojt az olaj, és befőtt a motor. Nem nagyon lehet vele mit kezdeni, ezt írta az álmoskönyv.
Egyébként igen, valószínűleg váltóval együtt lehetne csak megberhelni, ez nekem is eszembe jutott. A motorkód le lehet papírozni, az nem olyan nagy kaland, csak azt kell bizonyítani, hogy a jármű az adott motortípussal is jött le a gyártósorról, ennek már utánanéztem.
A technika a kérdéses... :/
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
VR6-Fan
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest