Hirdetés
Aktív témák
-
joey7
őstag
válasz fokukac #1042 üzenetére
majd leszedte a fejemet!
igazad van, és megfordult a fejemben nekem is,h talán nem kéne,de könyörgöm milyen világ ez ahol nem mehetek egy békés megemlékezésre,békés törvényes demonstrálásra?
ennél xarabb helyzetekben is kinn voltam az elmúlt 16 év alatt rendezett bulikon,de ilyent nem tapasztaltam.
Für Lajosnak adok igazat és asszem Őt kell követni (bár Ő csak a korára tekintettel vélekedett így) : otthon,csendben elmékedik az ünnepen,és befelé kicsit sír... -
Grifid
aktív tag
válasz samurai11 #1043 üzenetére
Kicsit szelektiv a látásod, de nem baj még kinőheted.
A kint lévő idősebb illetve középkorú emberkék, ha hiszed ha nem úgyanúgy nekiugrottak a rendőröknek mint a fiatal forrófejű társaik.
Akik pedig a szép szóra és a kérésre nem mentek el azok mind megérdemlik amit kaptak, mint emlitettem rengeteg időt kaptak rá.
A gumilövedékekről pedig csak annyit, hogy emberi élet kioltására nem alkalmas eszköznek minősül. -
gege71.hu
addikt
-
Senior tag
aktív tag
válasz fokukac #1030 üzenetére
Én 4,5 évet kibírtam, pedig végi szívattak. Könnyű mondani, hogy már ''csak'' 3,5 évet kell kibírni.
Meguntam, hogy a sok ingyenélő parazitát finanszírozzam, ez a nagy büdös helyzet. Szerintem jópáran vagyunk még így, és vagy elküldeni fogjuk ezeket, vagy elkerülni a finanszírozást. Mindkettőre vannak legális és erőszakmentes megoldások...Ugorgyunk!
-
nagyúr
válasz Senior tag #1057 üzenetére
én meg leszarom, hogy Te meguntad. mindennek meg van a rendje.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
shift+ő
senior tag
Konkrétan hogy is szivattak?
Ha jól emlkészem altalában sokkal jobban nőtt az életszinvonal, mint lehetett volna. Vagy te egyedi eset lehetsz, politikailag üldözött?
Meguntam, hogy a sok ingyenélő parazitát finanszírozzam, ez a nagy büdös helyzet. Szerintem jópáran vagyunk még így, és vagy elküldeni fogjuk ezeket, vagy elkerülni a finanszírozást. Mindkettőre vannak legális és erőszakmentes megoldások..
Ha elkerülöd a finanszírozást, akkor te is ingyenélő parazitává válsz.
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
csak azt szeretnem kerni, hogy ha elkerulod a finanszirozast, akkor az allami szolgaltatasokbol se vedd ki a reszed. Ne vegyel kedvezmenyes gyogyszert, kedvezmenyes jegyet/berletet. Jarj/jarasd a gyerekeid fizetos iskolaba, es sorolhatnam...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
nagyúr
Petra Stuiber riporter kérdésére válaszolva Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy politikusként még soha nem hazudott. Egy politikus számára ez jelenti az egyetlen alapot ahhoz, hogy a közéletben maradhasson. A választók, illetve a közvélemény félrevezetése olyan dolog, amit soha nem lehet elfelejteni, jelentette ki.
IStenem, avassuk szentté.
hogy nem sül le a pofájáról a bőr, ezt is tesztelhetné a NASA, nem csak a gyurcsányét.
[link]
Orbán Viktor cáfolta, hogy 1998-ban, miniszterelnökké történt megválasztásakor ígéretet tett volna az orvosok bérének 400 százalékos emelésére.
az édes jó k. ........ját, benne volt a fidesz írott programjában.
majd megkeresem.
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
as_Rock
őstag
Ha neked a tegnapi nap ''buli'' volt, az sokat elmond rólad
Fotóztál, gumilövedék, könnygáz, gondolom nem hallottad, amikor felszólítottak, hogy húzzál haza, mert vége a megemlékezésnek és az utcai rendbontók megfékezésére kényszerítő eszközöket fognak bevetni?
Most akkor ki is tehet arról, hogy kaptál könnygázt és gumilövedéket?"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
shev7
veterán
nem toltom le. Az, hogy nepszavazasrol beszelt az boven eleg. Mar kifejtettek elottem. Ha megemlekezest tartunk akkor nem keverunk ide aktualpolitikai temakat. Ha megis megtesszuk, akkor nem megemlekezunk, hanem naggyulunk.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
akaido
addikt
-
dabadab
titán
válasz as_Rock #1050 üzenetére
Szerintem valamit nagyon felreolvastal a hozzaszolasomban: csak arra utaltam, hogy attol meg, hogy valaki azt irja, hogy ''kocsog nemidenbarnultak'', attol meg nem lesz semmivel sem kevesbe eloitelesen gyulolkodo azoknal, akik azt mondjak, hogy ''kocsog ciganyok'', csak sunyibb.
DRM is theft
-
-
-
sh4d0w
félisten
Ez korrekt és tartalmas hsz volt...
https://www.coreinfinity.tech
-
shift+ő
senior tag
Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője szerint pártjának a hétfői előre bejelentett békés nagygyűlésén a rendőrök rendőrattakot hajtottak végre, családos embereket, országgyűlési képviselőket vertek.
Ez mi, ha nem hangulatkeltés, mert valóság alapja az nem sok van, azaz hazugság!
Ha jól emlékszem mind az 1 révész máriuszt már nem a nagyülésen, hanem jóval utánna találta el egy gumilövedég. -
Grifid
aktív tag
válasz gege71.hu #1073 üzenetére
Nézz csak utánna bátran, mert marha nagy butaságot irtál.
2. Amiről te beszélsz az a régi katonai szabályzat szerinti fegyver meghatározás, amit a komcsi időkben álmodtak a szolgálati szabályzatba, hogy nyugodtan és büntetlenül használjanak fegyvert, ha támadás éri őket, ha ez lenne az érvényes akkor minden ködobálásra válaszolhattak volna azzal is hogy szarrálőnek mindenkit. Az lett volna csak az igazi 56'-os retro feeling.
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Mér lett volna erős hasonlat?
A lelkiismereti felmentettségérzet ugyanaz. Ez tiszta pszichológia.
Ha esetleg tanítottak neked valaha ilyesmit az alapok közt van.
A legjámborabb ember is képes galádságokat múvelni ha azt felső utasításra a felelősség átvállalásával megtámogatják. Volt erről egy egyszerű kísérlet anno egy elég nagy mintán.
Fülhallgató,... vizsgáztatás. Rossz válasz esetén áramütés bekapcsolása. Minden újabb rossz válasz esetén egyel magasabb áramdózis. A kísérletben persze a vizsgázók nem kaptak áramütést és azokat nem is láthatták a ''vizsgáztatók'', viszont visszajelzésként hallották ahogy a vizsgázó kínlódik a vonal túlvégén a fülesen át.
Az áramütőn volt egy kis jelzés honnantól lehet halálos(persze csak a kísérletben), amikor a sokadik rossz válasz jött elérkezett a halálos dózis szint. Itt páran megtorpantak ugyan, de miután megmondták nekik, semmi következménye nincs mert a feleősség nem az övék azaz csak parancsot teljesítenek 10-ből kilenc simán rátekerte a halálos dózist a rosszul válaszolónak, annak ellenére is ,hogy már előtte is hallotta annak sikoltozását a fülesben a kisebb dózisok alatt. -
joey7
őstag
válasz as_Rock #1074 üzenetére
ironikusnak szántam a buli kifejezést.
figyelj, ne hogy már ne engedje meg egy rend(?)őr,h az utcán békésen sétálgassak, nézelődjek!
b+ nem randalíroztam, nem üvöltöztem,csak szerettem volna állampolgári jogommal élni!
persze én vok a hülye, ha nem fogadom el, h diktatúrában élünk
Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest