Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Egy ház új téglaruhája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
Aktív témák
-
nRu3
addikt
Az hogy nem irtam olyan szavakat amiért banolnak, inkább körbe irom azt a törzsfönökött jelzökel, taho vagyok és ?De legalább nem bálványitok egy törzsfönökött akinek a vérében van a lopás és a hazudozás.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz dabadab #1642 üzenetére
Van pár olyan korlátozó tényező, amit nem köthetek az orrotokra, de most fel kell emelnem a seggem az ágy felé. És ismét: Munkámhoz képest vagyok csak alulfizetve, és a törvények miatt is sokan errefelé....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
tildy
nagyúr
válasz dabadab #1864 üzenetére
Na ja.Miylen frankó lenne ha azt megkapnánk, viszont nem lenne ingyenes semmi? Támogatások megszűnnének, stb. Szerintem bitang jó lenne. Én lennék az első aki jelentkezne, hogy ez kell
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz dabadab #1909 üzenetére
Oké persze, de ennyi erővel akár dollár árfolyamot is mondhatott volna.
Én csak azt nézem, hogy kb ugyanannyit ér (vásrlási értéke egy eurónak) ma egy euró, mint 2002ben. Saccperkábé.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
zLegolas
őstag
válasz dabadab #2153 üzenetére
Meg a pofáját is nehezebb beverni fél téglával.
Fogadjunk, hogy a zsaru azt teszi a képe elé amikor megy a balhéra, amit a raktáros kioszt neki a mozgósításkor.
És azt is lefogadom, hogy nincs külön átlátszó maszk, meg az ártatlanok veréséhez kiosztandó átlátszatlan.
Wazze, a TV-s balhékor rekamészivacsot tekertek a lábukra, hogy ne csapják már szét az utcakövek - ez a mai magyar helyzet.
Jó, hogy nem azt reklamálod, hogy volt előttük pajzs, ami miatt nem lehet a felmutatott igazolványszámukat leolvasni.
[Szerkesztve]Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
-
zLegolas
őstag
válasz dabadab #2187 üzenetére
Azt kell hogy mondjam: igazad van. A fene sem tudja, hol az igazság. Valahol középen lehet.
Ha Kovács17 haverját a múltkor jól fejbenyomták egy poroltóval, akkor most valszeg magfogadta, hogy őt nem fogják, és jól pofán nyom bárkit, aki ferdén néz rá, pláne utcakővel a kezében.
De hogy nem kezd el a tejvásárlást követően kiflivel a kézben hazaigyekvő nénikét viperázni, azt azért nyugodtan feltételezhetjük. X felszólítás, lassú előreséta, aki nem akart bajt, az valszeg nem közelített meg zsarut aznap.Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
faster
nagyúr
válasz dabadab #2177 üzenetére
Igen az őszödi beszéd csak egy szikra volt, ami belobbantotta az egészet, de veled ellentétben én is nagyon elégedetlen vagyok a mostani (és előző) kormány tevékenységével, pedig én nem is a Fideszre szavaztam tavasszal. Valami oka csak lehet. Sőt, ha megnézed a végzettséghez kötött szavazateloszlást, egyáltalán nem az jön ki, hogy a Fideszt csak és kizárólag a tanulatlan, könnyen manipulálható tömegek támogatják...szóval könnyű ráfogni itt a tüntetést a manipulatív (ellenzéki) politikára, de ezen az alapon ugyanilyen manipuláció volt az MSZP 4 éves kormányzása is.
[Szerkesztve] -
joey7
őstag
válasz dabadab #4860 üzenetére
''Nem kellene ennyire fekete-feherben latni a vilagot.''
nem erről van szó.ott voltam,láttam mi történt. ott volt gbalhés tömeg,akinek nem a kormánnyla volt baja,hanem csak a balhé miatt ment ki,vayg bujtották fel.mindegy.őket elítélem, és jogos lett volna az ilyen elemek begyűjtése.de nem ez történt. a rendőrök összemosták az embereke; vagy rendőr volt vki vagy csőcselék,tehát fekete-fehér színben gondolkodtak.na,itt az egyik gond.
a másik gond,ami még nagyobb sztem,h Görgey,izé Gergényi 1:1-ben GYF-hez hasonlóan reagált az eseményekre; röhögve belehazudott a kamerákba,az emberek szemébe: mivel szereinte teljesen jogos, és szakszerű,bátor(!) volt a rendőri fellépés.
no,ez kísértetiesen emlékeztetett GYF reakciójára az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után.
anélkül,h konspirálni kezdenék, még a vak is láthatja,h mi történik az utóbbi hetekben;
a rendőrség teljesen a szoclib kormány eszmei,gyakorlati irányítása alá került. monnyuk nem nehéz őket irányítani, mert ...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest