Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
Gomez
aktív tag
válasz Nowhereman #5646 üzenetére
Hát ezt a mondatot nem sikerült dekódolni, de az Iron Maiden a kedvenc zenekaraim egyike. De szép is volt az, amikor Debrecenbe jöttek 2003-ban, és egy másik nagy kedvenc volt az előzenekaruk, a Gamma Ray!
''I tell you what, I tell you the words: who ooo oh, okay?'' /SAXON/
-
neduddgi
aktív tag
-
Integra
titán
válasz neduddgi #5657 üzenetére
azért van egy óriási különbség
mi csak egy piciny kis ország vagyunk és a saját kis szemétkupacunkon kapirgálunk meg mondjuk a frankót, de az usa világhatalom és az egész földet a saját szemétkupacának tekinti és kénye-kedve szerint kapirgál ahol akar.
megítélésem szerint ez bizonyos fokig sok mindenért felelőssé teszi őket
clinton rájött erre, hogy ez nem helyes és megpróbált normális kommunikációt folytatni a világgal, bush nagy ívben szarik mindenre és mindenkire, meg is látszik
mod: szerintem nyugodtan maradhatott volna
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
TéKrys
senior tag
válasz neduddgi #5657 üzenetére
Azért van a topic hogy vitázzunk! Engem pölö érdeklne hogy miben nem értesz egyet ezzel az állítással?
Miért gondolod hogy az USA szent és sérthetetlen. Olyan mint a ma született bárány.http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
-
PuFFoK
tag
Gyerekek, Szíriában mivan? Miért érné meg őket lerohanni?
A zöld üveges Köbányait szeretem
-
neduddgi
aktív tag
válasz Integra #5658 üzenetére
Már megbocsáss, de nem hiszem, hogy bármilyen tantaerv alapján neked ilyesmit taníthatott volna a történelemtanárod. Amúgy a háború még a győztes félnek sem minden szempontból nyereséges, a másiknak pedig tuti veszteséges.Pl tekintsük a II. Világháborút, Anglia Franciaország elvileg győztes hatalmak, de elveszítik miatta a gyarmataikat.
1. A Pénz nem boldogít, csak amit veszel rajta; 2. A Pénz nem boldogít, csak ha van belőle elég; 3. A pénz nem boldogít, a hiánya pedig pláne nem.
-
neduddgi
aktív tag
Nem gondolnám, hogy olyan, mint a ma született bárány. Habár azt még senki nem mérte föl, hány ártatlan fűszálnak kell megrágás áldozatául esnie, hogy egy bárány megszülethessen. Az igazságosságnak is vannak fokozatai. Az Egyesült Államok még a mindíg a legtoleránsabb politikát követte minden eddigi történelmi tapasztalat szerint az általa katonailag legyőzött államokkal szemben. Ami a Közel-Keletet illeti, ott nem annyira az olaj birtoklása a tét, hanem az, hogy megengedhető-e vagy sem, egy olyan arab kb 200 milliós birodalom létrejötte, ami utánna kétségkívül atomhatalom is lesz. Az Egyesült Államok amellett tette le a voksát, hogy nem lér belőle. Egy mohamedán ezért haragudhat rájuk, egy reálpolitikusnak azonban nincs mit csodálkoznia ezen a döntésen
[Szerkesztve]1. A Pénz nem boldogít, csak amit veszel rajta; 2. A Pénz nem boldogít, csak ha van belőle elég; 3. A pénz nem boldogít, a hiánya pedig pláne nem.
-
TéKrys
senior tag
válasz neduddgi #5662 üzenetére
A technikában is a legnagyobb fejlődés a háború idején történik - ez köztudott. Vagy a hidegháborús versengés alatt.
Béke idején senki és semmi sincs rákényszerítve a gyros fejlődésre, feljesztésre.http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
-
sh4d0w
félisten
Szerintem Szíria csak stratégiai okokból kerülhet terítékre - pl. Irán minél jobban körbezárása céljából. Illetőleg egy ismerősöm említett még egy célt, de azt már nyilvánosan nem merem leírni, csak annyit mondok, érdemes megnézni a Közel-Kelet térképét.
https://www.coreinfinity.tech
-
PuFFoK
tag
Az tényleg nonszensz amit csinálnak, hogy mindenki dzsippel jár mindenhova, a benzin meg kb 130 forint literje nálluk
-
divot
veterán
Amerika tényleg csak akkor mozdul, ha valami érdeke fűződik a mozduláshoz, csak azt nem értem, mi ebben a rendkívüli?
-
nagyúr
na, még senki sem írta, ezért gondoltam, benyögöm :
szenzációs inflációs adat : februárban a vártnál jóval kisebb ütemben nőtt a fogyasztói árszínvonal. Az éves infláció 3,2 százalék volt - Magyarországon 1981 óta nem volt ilyen alacsony ez az érték !
Bővebben: link
Nem tudom, emlékeztek-e még az 1 hónappal ezelőtti Orbán beszédre, amiben kifejtette, hogy most milyen vágtató infláció van.... és hogy ''egy kormányváltásnál jobbat jelenleg nem tud elképzelni az infláció megfékezése érdekében''
Szóval ezúton küldök Orbán Viktornak és gazdaságiválságozó politikustársainak egy nagy fityiszt...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ZoCso
senior tag
válasz fokukac #5677 üzenetére
Járai vajon mit lép erre? Bővebben: link
Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!
-
neduddgi
aktív tag
válasz fokukac #5677 üzenetére
Na várjá' má'! Ez csak a febrári index maj' decemberbe' örüjjé, ha lesz minek. Ha csak rajtam múlik, azt kívánom, legyen igazad, és legyen ez az éves infláció is!
1. A Pénz nem boldogít, csak amit veszel rajta; 2. A Pénz nem boldogít, csak ha van belőle elég; 3. A pénz nem boldogít, a hiánya pedig pláne nem.
-
aesir
veterán
Az USA egyértelműen agresszor.
Nem írta alá a kyotoi egyezményt, egymaga a világ légszennyezésének 13%-át adja - és ezen nem is hajlandó változtatni. Ezért személy szerint úgy ítélem meg, hogy emberiség elleni bűntettet követ el.
Most lehet kövezni...Van saját életem...
-
ZoCso
senior tag
Mi van a ''gazdák''-kal? Most lesz buli vagy nem lesz buli?
Állítólag azon vesztek össze, hogy az állatartók IS az EU-szabályoknak megfelelően, utólag kapják meg a támogatást, ne idén, úgy mint a többiek. Összesen 10milliárd forintról lenne szó. Jakabék ezt nem voltak hajlandók elfogadni. Miért?
Valaki itt orosz rulettet játszik!
[Szerkesztve]Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!
-
divot
veterán
Pontosabban: ''Az agrártárca két részletben fizetné ki úgy, hogy az első részletet idén, a másodikat viszont csak jövő év elején. A gazdák viszont azt szeretnék, hogy a támogatásokat mindig az adott tárgyévben fizessék ki. Így az idei évre vonatkozókat még az idén, legkésőbb december 31-éig.''
-
neduddgi
aktív tag
Hát tudod, én le merem írni, hogy nyugodtabb vagyok, ha az atomhatalmak száma nem nő. Ha én valamit az Egyesült Államok politikájában nehezményezek, az az, hogy 1918-ban az eredeti Wilson - féle elképzeléseket amik szerint Magyarország területi integritása nem sérült volna. Wilson fiatal korában biciglivel bekarikázta Gödöllő környékét, ismerte Magyarországot, és volt egy olyan amerikai elképzelés, hogy nem a Kis-Antantra kell a jövőben támaszkodni a térségben, hanem egy erős Magyarországra, ugyanis Magyarország nem germán, nem szláv, és nemigen lesz más választása, mint saját érdekében Amerika-barát politikát folytatni. 1945 után a Trianoni határok újbóli visszaállítását nem is a nyugati hatalmak erőltették, az I. és a II. Bécsi Döntés területeit nem kellett volna újra elszakítani Magyarországtól, ez már akkor a Szovjetunio döntése volt.
[Szerkesztve]1. A Pénz nem boldogít, csak amit veszel rajta; 2. A Pénz nem boldogít, csak ha van belőle elég; 3. A pénz nem boldogít, a hiánya pedig pláne nem.
-
nagyúr
''A demonstráló gazdák húsz percen keresztül teljes szélességében lezárták délben az 53-as számú főutat Kiskunhalas mellett.
A sorban álló munkagépek közül egy megbeszélt jelre 15 traktor kivált a sorból és keresztbe fordult az úttesten. A Bács-Kiskun megyei rendőrkapitányság szóvivője a Klubrádiónak elmondta, hogy a jelenlévő rendőrök felszólították a járművek vezetőit, hogy szüntessék meg az útzárat, ezt a gazdák 20 perc után megtették. Az ügyben nem indul eljárás – tette hozzá Hortobágyi István.''
Pedig jól meg kéne büntetni őket, hadd szívjanak ők is, ha már másokat szivatnak...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ZoCso
senior tag
Az első részt sem fizetné ki a tárca, hanem hitelt vehetne fel a tenyésztő, amelyre az állam kezességet vállalna. Ha jól értettem.
Az alapvető probléma, hogy nem akarják/tudják elfogadni az utólagos finanszírozást!Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!
-
faster
nagyúr
Azt nem értem, hogy miért Amerika az, akit megyanúsítunk érdekből mozdulással. A történelem tanulságai szerint mindenféle állam csakis a saját érdekében szokott mozdulni. Az más kérdés, hogy melyik az, amelyik ugrálhat, mert megteheti, és melyik az, amelyik nem. Ők a pacifisták.
-
PuFFoK
tag
Én nem értem őket, biztos az EU-s pénzeket nem fogja az állam lenyúlni. 100 % , hogy az EU utánna néz mire megy el a pénz
-
aesir
veterán
-
faster
nagyúr
Szimplán saját érdek, ebben egyetértünk. Csak az ottani (usabeli) plebs hiszi azt, hogy Amerika felszabadítani ment oda. Kontroll a közel kelet fölött, ez az olaj miatt nagyon fontos Amerikának. (oszd meg és uralkodj módszerrel) Én is Szíriára szavazok, mint következő célpontra. Milyen ''érdekes'', hogy a libanoni megszállás pont most kezdte el baszni az Usa csőrét.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest