Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
divot
veterán
Jut eszembe Főkukac!
Tulajdonképpen Járait ünnepled az alacsony infláció fölött érzett örömödben. -
Integra
titán
én eddig bármilyen amerikai ismerősömmel beszéltem vagy kint élő családtagjainkkal, egytől egyig azt mondták, hogy bizony ők is látják hogy itt a bush lobbicsoport akar csak háborúzni meg az olaj kell és egyáltalán nem értenek egyet vele. még a republikánus pártiak is. megkérdeztem hogy akkor miért szavaztak rá? ekkor jött a döbbenet: isten, isten, isten, rohadt abortuszpártiak és 911..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
apukám 11 éven át dolgozott Szíriában, 1,5 éve jött el onnan, azért tényleg nem semmi, ami ott van. Kis diktatúra... Asszad papa meghal, a fia örökli a trónt... egyszeráen hihetetlen, ez eddig még csak Kim Ir Szennek sikerült....
Viszont elmondása szerint ott már alig van olaj, szóval nem lesz háború...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
TéKrys
senior tag
-
divot
veterán
Találtam egy ''vicces'' fiút:Bővebben: link
-
faster
nagyúr
válasz fokukac #5706 üzenetére
Ott nincs olaj, de nem is azért fontos. Fundamentalista muszlim állam, és mint ilyen, veszélyezteti Amerika érdekeit. Irán más tészta, sokkal de sokkal veszélyesebb dolog. Irán ügyesen alakítja az oroszokkal és Kínával az kapcsolatait. Ha kell, erősebb szövetséget fog az oroszokkal kötni, és egyszer csak hirtelen lesz neki atombombája is, akár több is.
-
-
divot
veterán
Én leszarom, csak belegondolok, hogy mit érez pld. az az idős néni, akinek a családja valamelyik haláltáborban pusztult el, és ő is csak a csodának köszönhetően tért haza, amikor meglát egy srácot ilyen kereszttel a nyakában.
Vagy mit érez az a bácsi, akinek a CCCP-s zászló alatt halltak meg a gulágon a barátai, és ő is csak nyomorékan tudott hazatérni.
Engem pedig fölpofozhatsz ugyan, de azzal nem hiszem, hogy előbbre megy a világ kereke. -
nagyúr
témánál vagyunk...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Töki
tag
Utálom, ha valaki direkt fére magyarázza, amit mondani akarok!
Egyébként a nagypapám révén én is érintve vagyok, és érdekes ő is azt mondja, amit én, csak röhög ezeken a bohócokon. Ha megfigyeled rengeteg esetben olyanok próbálnak igazságot osztani vitás kérdésekben, akiknek lényegében semmilyen közvetett, vagy közvetlen kapcsolatuk nincs az üggyel.Csak egészség legyen és Térerő
-
Töki
tag
-
TéKrys
senior tag
-
Töki
tag
Te megmondom öszintén, engem az sem érdekelne, ha valaki attól érzi jól magát, hogy zöldrefestet farokkal ugrálná körbe a hősök terét. Két tucat bolond egyenruhában nyomulna, ez lenne a legnagyobb probléma Magyarországon? Kit érdekel. Az emberek 99 százaléka nem ért velük eggyet, csak ki hevesebben, ki csnedesebben.
Csak egészség legyen és Térerő
-
PuFFoK
tag
Ezeket majd az idő megváltoztatja, szerintem ugy 100 év mulva, lehet senkit nem fog érdekelni, ha valaki horogkeresztes karszalaggal rohangál a főutcán
A zöld üveges Köbányait szeretem
-
Töki
tag
Nem kötekedni szeretnék, de mégis miért ne viseljen bárki, amit akar. Gondolj bele az a paraszt egész életében kénytelen elviselni, hogy az emberek 99,9999% elitéli a fasizmust, és nem kér belőle. Az egyetlen öröme, hogy az olyan értelmes embereket is mint te, felidegesíti, provokálja. Én nem akarom azt az örömöt sem megadni nekik, hogy tudomást veszek róluk. Szerintem ennél hatásosabban nem lehetne kib*szni velük.
-
Töki
tag
Na itt van egy tipikus tárgyi tévedés. Én nem szarok bele a világba, én szelektálok. Ha valaki mindenen felhergeli magát attól még nem lesz az emberiség megmentője. Engem például a gazdaságpolitika érdekel, s nem foglalkozom a hétköznapi politizálgatással, mert csak felesleges képmutatás és demagógia (na azért ez így nem teljesen igaz ).
-
törölt tag
Tdjátok én eddig feltétel nélkül hittem a gazdáknak, és igazat is adtam nekik, ezután is ezt fogom tenni, de tegnap este elképedtem valamin.
Beszélgetek egy csajjal,-akit mellesleg már kb 15éve ismerek, tudom jól megy nekik, pedig az ő apja is a földdel/ön/ért dolgozik-, kérdezgetem megvan e még a dunaparti házuk, mert jó lenne menni horgászni. Asszonyga megvan persze, sőtt, ha az apja megkap most valami támogatást, akkor még egy emeletet is felhúznak rá...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Android szakmai topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva