Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dusinnhht
csendes tag
Hali!
Én a kar esztergomi helyszínére járok, nekem kb.minden nagyon tetszik.
Van közösség, tanárok 95%ban korrektek, a mi csoportunkban viszont már egy lány sincs! (Pesten akad 1-2
) Matekot, meg programozást kell szinte nap mint nap gyakorolni( első évben kb. minden nap programoztam), a matekot kb heti 1szer tanultam, így csak 2,3 asokat kaptam, de hát lényeg, hogy görbüljön.
Az anyagot(nálunk) az alapoktól kezdik, így aki tanul az kb 0 (mondjuk 4es érettségis) matektudással is felhozhatja magát félév végére 5ösre. Programozni még sose programoztam az egyetem előtt, de most, másodikban már konzultációt tartottam, ill. ebben a félévben már a gyakorlaton segítünk a tanár úrnak(mert csak 1csoport van és sokan vannak így).
Szóval hajrá, és sok sikert a felvételihez!
ui.: 1. félév előtt gólyanapok vannak, aki túléli az első évet annak van gólyatábor.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Milyen széket vegyek?
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Linux kezdőknek
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Matekot, meg programozást kell szinte nap mint nap gyakorolni( első évben kb. minden nap programoztam), a matekot kb heti 1szer tanultam, így csak 2,3 asokat kaptam, de hát lényeg, hogy görbüljön.