Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz Pszihonaranc #6403 üzenetére
Köszi.
Viszont kértem tőle megint a címet, de nem akarja megadni.
Ha ezzel a top upolással fizetek, akkor ugyanúgy van 45 napos paypal protection?
Vagy ezzel szeretné kijátszani..We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
int
tag
válasz Pszihonaranc #8397 üzenetére
Nem tudsz. Ők csak küldeni tudnak, fogadni nem.
linkKeresned kell másik megoldást.
törölt acc
-
Flashcash
Közösségépítő
-
Kernel
nagyúr
válasz Pszihonaranc #11045 üzenetére
Ingyenes mindkétféle feltöltés.
Az instant feltöltésnél belép a láncba egy cseh bank is, ami elintézi, hogy aznap vagy másnap a pénz a PayPal-re kerüljön. Csakhogy erre manapság már nincs szükség, mióta az új Giro-rendszer üzemel Magyarországon, az is épp ennyire gyors. Más kérdés, hogy a topikban előfordulnak problémás esetek, de normál esetben szerintem nem nyersz semmit az instant feltöltéssel.
miben különbözik attól a variációtól, amikor 0 forintom van a paypalon, de mégis tudok vele fizetni, mert ilyenkor egyből a bankkártyáról vonja le a pénzt.
Lesz egy forint egyenleged, abból történik a vásárlás, automatikus konverzióval.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Hintalow
senior tag
válasz Pszihonaranc #14250 üzenetére
pár hsz-el feljebb is írta valaki, hogy késlekednek, ill. már korábban is írták, hogy lassú.
Gondolom nyár van a paypalnak vagy hasonló. Az a szívás, hogy hiába teszi rá a Trustpay bank oldalról szinte azonnal a paypal unicredites szlájára a mánit, valahogy úgy van a paypal üzleti feltételeiben, hogy pár napon belül írnak jóvá, összeget a számlákon. Tehát, jó hogy általában gyorsak, de sajnos nem lehet rajtuk számonkérni a késlekedést.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
salmiakki
tag
válasz Pszihonaranc #14288 üzenetére
Hali!
Persze! Az volt, hogy amikor utalod át az összeget, kapsz egy 10 jegyű számot, amit közleménybe kell írnod és 43-al kezdődik. Ennek a számnak véletlenül nem másoltam ki az első karakterét (tipikus hiba) és úgy utaltam el az összeget.
Írtam először a PayPal-nak, akik egy auto. levélben leírták a Trust Pay E-mail címét. Hogy ezt neked ne kelljen megtenni, leírom én: support@trustpay.euItt kaptam egy választ, hogy írjam le az azonosítómat, amit természetesen először azt se tudtam mi, mivel 10 számjegyet kerestem, a közlemény pedig csak 9 volt, aztán jöttem rá, hogy valójában hol is a hiba. Megkértek, hogy fényképezzem le a monitort, hogy megvan nyitva a netbank, azon belül is pedig az említett utalás, és kegyen a képen egy papír, rajta az aláírásom és az a 10 jegyű szám. Ezt követően pár órán belül meg is kaptam a pénzt PayPal-ra.
-
zsiz
őstag
válasz Pszihonaranc #20654 üzenetére
Ha letekersz az oldal aljára, ott van egy "Old account view" link
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Topikgazda
válasz Pszihonaranc #29090 üzenetére
Relatív az árfolyam mértéke. Az hogy bankkártya nélkül vásárolhatsz devizában a Világ bármely országában és ezt ingyen biztosítják, szerintem kompenzálja ezt.
Ha megadod a bankodat akkor meg tudom mondani.
Mert a devizában történő kártyás vásárlások elszámolása bankonként és adott kártyánként változó.
Elsődleges egyébként a kártyakibocsájtó cég (Visa vagy Mastercard) árfolyama.
Ezért is van az Összefoglaló GYIK 6. kérdésnél a két cég árfolyam linkje.[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz Pszihonaranc #29090 üzenetére
Hogy lehet beállítani most, hogy ne a PP váltson, de véglegesen?
Mert hiába állítom be minden vásárlás után visszaáll az eredetire.Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Topikgazda
válasz Pszihonaranc #37687 üzenetére
Nem tudsz,. A PayPal Unicreditnél vezetett magyar bankszámlája amelyen keresztül a felhasználók feltöltik az egyenlegüket az forintos bankszámla. Arra ezért csak forint fizethető be.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Pszihonaranc #37690 üzenetére
Készpénz devizában és magyar PayPal fiók egyenlegre a felrakásra nem megoldható.
-
Topikgazda
válasz Pszihonaranc #44785 üzenetére
Banki utalással forintot. Ha magyarországi a regisztrációd. Összefoglaló 11. pont.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Pszihonaranc #44787 üzenetére
Nem kell, hiszen csak forintot utalsz az Unicredit bankos PayPal forintos számlára, egy a lényeg hogy a közlemény rovatba be legyen írva a transfer id vagy az utalás azonosító mert anélkül nem tudják a PayPal egyenlegeden jóváírni. Az a szöveg van kiírva, hogy előtte hozzá kell rendelni, de nem komoly.
Pl. még úgy is utalhatsz hogy egy Unicredit bankfiókba besétálsz és pénztári utalással töltöd fel az egyenleget megadva bankszámlaszámot az összeget és a közleményt, ilyenkor ugyan mit adnál meg előre? -
Topikgazda
válasz Pszihonaranc #44789 üzenetére
A forint utalásnál is IBAN-os a felület?A Revolut forintszámlaszám IBAN kezdetű?, nem hagyományos?
Akkor lehet hogy sztornó amit írtam, az lenne a lényeg hogy országon belüli utalásnak és annak megfelelő számlaszámról kell jönni.
Arról nem tudok hogy működik-e az hogy ugyan IBAN-ra át lehet írni ezt a számot is és hogy ha úgy érkezik azt akkor le tudják-e könyvelni. Elméletben igen.
IBAN HU51109180010000000115050684
Legfeljebb visszautalják.[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Pszihonaranc #44791 üzenetére
Megpróbáltam valami halandzsa címmel küldeni 100 forintot, lesz ami lesz. Elméletileg elment, holnap kíváncsi vagyok, hogy megérkezik-e!
-
Topikgazda
válasz Pszihonaranc #44792 üzenetére
Én is kipróbáltam hogy az IBAN-os számra küldve könyvelik-e, majd kiderül hogy igen vagy nem és mennyi idő. Ma 06:16 volt az utalás időpontja és 5 mp a PP számlára érkezés.
-
Topikgazda
válasz Pszihonaranc #44794 üzenetére
2-4 nap is lehet mire könyvelik. Hétfő, kedd a valószínű. Wise számlámról ment.
-
Topikgazda
válasz Pszihonaranc #44796 üzenetére
Amit vastagítva írtál az nem kellene kiemelni. És ilyet privátban kell megbeszélni, szóval az a szöveg ne maradjon el, mert akkor hirdetésnek kell vennem a hsz-t.
Munkanapon 15:00 előtt indított utalás az másnap délig azért ott szokott lenni, max 2 nap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- macOS PC-re
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst új BONTATLAN 2év garancia
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó! 67.000.-
- Garanciális érintőképernyős Dell Latitude 5520 laptop Intel Core i5 11 gen 16 GB RAM 256 GB SSD
- PS5 Slim lemezes 140.000 Forintig keresek.
- Sniper Ghost Warrior Contracts EU PS4 digitális kód eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest