- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherilady
tag
válasz
(Kolombusz) #1339 üzenetére
Én meg másképp vélem a dolgokat... az x aktákban én se hiszek, csak kérdeztem vmit, én nem istenben hiszek én buddhában de ki miben hisz szive joga...
És nem mondtam h igaz az újszülöttes dolog.. má bocs... -
cherilady
tag
Vannak megmagyarázhatatlan dolgok! Én nem azt mondom h amit hallok vagy olvasok igaz lenne. De viszont ezt nem tudhatjuk. Mint pl írtam h a gyerekek megszületésükkor látják istent... Én ezt egy ezoterikus könyvben olvastam. De h mennyire igaz ezt nem lehet tudni. Én inkább a keleti kultúra fele hajlok.
De ha már paranormális jelenségekről van szó, gondolom mindenki ismeri az X aktákat. Nah arról nektek mi a véleményetek amik ott történtek?
Bár azért az már túlzás, de a sorozat elején még voltak hihető dolgok, utánna viszont kezdtek elvontá válni... -
cherilady
tag
válasz
(Kolombusz) #1331 üzenetére
Má bocs de mindenki hisz vmiben vki az ufókban vki istenben... attól h más a gondolkodásunk nem kell senkit se elitélni...
-
cherilady
tag
válasz
(Kolombusz) #1328 üzenetére
Mindenkiben ott van a spirituális erő! Csak sokan elfelejtik hogyan használhatják.
Én se tudom használni, de hiszek benne.
Állítólag az újszülöttek látják Istent.
Ezt sajnos mi nem tudhatjuk hisz nem látunk az állatok agyával és szemével és a gyerekkori élmények is kiestek.
De vmi van az biztos. AZ álmok olvasása sztem nem konkrétan orvosokra tartozik hanem azokra akik a spiritualitással foglalkoznak, lélekgyógyászok meg ilyenek. -
cherilady
tag
Van h az álmok jelentenek valamit de nem minden esetben. Mindent a tudat alattid csinál. A tudat alattid érzett vmit és ezt az álmodban jelezte.
Amúgy én is ezoterikával foglalkozom. -
cherilady
tag
Van vmi érdekes a hegyben! Kérdés h ez a kép valódi vagy számítógéppel készített?
A hegy egy fél mogorva arcot ábrázol. Van szeme is ahol kicsit halványabb barvás színű a kép, ha jól látom az pont egy kis üreg és az a folt olyan mintha egy testet ábrázolna.
Én ezt látom!A macskákról meg annyit h van mikor a macskáim csak úgy nézik az üres falat eszméletlenűl, aztán felugrik és elrohan. Na ezt mivel lehet megmagyarázni? Pedig sík üres a fal semmi se lóg ott és még bogár se volt rajta...
-
cherilady
tag
Sztem vannak szellemek! Vagyis nem is szellemek azok inkább vándorló lelkek! Én hiszek abban h vannak segítőink és rossz akaróink is.
Pl anyum érzi h a nagyszülei vigyáznak rá és ott vannak mellette.
A párom apukája pedig az álomban szokott üzenni h jól van (nem nekem természetesen a páromnak)
Nekem csak az a furcsa álmom volt ami viszont rémisztő volt.
Meg 1x éreztem egy nagyon hideg fuvallatot a nyakamnál éjszaka, nyáron a nagy hőségben. Az is érdekes volt. -
cherilady
tag
Hey Lauro!
Nekem volt egy érdekes esetem. Egyik éjjel arra lettem figyelmes, hogy az egész testem zsibbad és nem tudok megmozdulni. Kiabálni szerettem volna de egy hang se jött ki a torkomon és a kezemnél úgy éreztem h ott van a cicám mert éreztem a kezemen a bundáját és hallottam h keservesen nyávog. Az ágy mellett meg éreztem h vki áll és figyel. Aztán hirtelen elmúlt a csibbadás és felriadtam. Felkapcsoltama villanyt és nem volt ott senki. Nem tudom ezt pl mire vélni. Nem tudom h ez emnnyire volt álom avgy valóság, de rémisztő volt átélni.
De volt már pl h olyat álmodtam h vki folytogat és felriadok és érzem h mintha tényleg valóság lett volna mert az érzés ott van a nyakamnál mintha tényleg folytogattak volna.
Amúgy foglalkoztat az ezoterika, úgy h én vmilyen szinten hiszek a szellemekben.
Röviden ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hosszabb bemutatón a Borderlands 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest