- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen teszem fel a kérdést! Mennyiért lehetne mostanában eladni egy panasonic tx-50ex700e tv-t?
Köszönöm! Még garanciális -
vaksi8
senior tag
válasz
Downsampling #8247 üzenetére
Pedig a mappa megosztással nincs gond, mert más eszköz mindig látja. Nekem kábelell van összekötve a tv a routerrel. Az internet elérhető rajta you tube, böngészés bármi, csak a filmekkel megosztott mappa nem látszik.
Hol keressem a hibát? -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Van egy panasonic tx-50ex700 tv-m és az lenne a gondom, hogy a HOME eszközök menüben nem mindig érem el az otthoni hálózatom, ezért a médialejátszóját nem tudom használni. Úgy értem van amikor látja, de legtöbbször nem.
Van valami beállítási lehetőség? Fix ip cím vagy valami ami miatt elérhető legyen a pc-n megosztott mappám?
Köszi! -
vaksi8
senior tag
válasz
modflow #6767 üzenetére
Hát el fog telni egy kis időbe, mire megszokja a szemed
Úgy sosem fogod tudni beállítani (szerintem még hasonlóra sem), amilyen szépnek láttad a pana plazmán. Sajnos..
Én anyámnak adtam a plazmám egy ex700 ra cserélve, de amikor ott járok mindig rácsodálkozok, hogy úristen de jó képe van -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
ex700 tipusu a tv-m, jól értelmezem ha felszeretnék venni tv műsort, akkor azt csak bekapcsolt állapotban és az adott csatornára kapcsolva tudom csak megtenni? -
vaksi8
senior tag
válasz
Baky1987 #6376 üzenetére
Hali!
Én is ezen video alapján állítottam be a tv-m (ex700) mindent úgy ahogy mutatott. Nekem szemre jobb lett a kép, de még kisebb finomhangolásokat csináltam rajta nekem tetszőre.
Én tuti nem adnék +20-30 ezret hogy kalibrálják be. Lehet kicsivel jobb értékeket ki tudna belőle hozni, de az még mindig nem biztos ,hogy nekem is ugyanúgy tetszene, hogy ne nyúljak bele újra. Mondjuk az is az igazsághoz tartozik, hogy még nem láttam speciális műszerrel megcsinált kép kalibrálás utáni eredményt.. -
vaksi8
senior tag
Most elbeszélünk egymás mellett..Kicseréltetheted ezermilliószor, de most nem erről volt szó! Hiába cseréled ki akármilyenre a felhősödés mindegyiknél meg lesz, kisebb-nagyobb mértékben! Eltudod kerülni ha nem lcd-led-et veszel.
"a netes felület sem figyelmeztet hogy felhősödés fátyolosodás előfordulhat"
Tele van a net ezzel, akármilyen fórumra mész. Képkalibrálással lehet enyhíteni, de mindig megmarad. -
vaksi8
senior tag
válasz
nemethchek19 #6332 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy az Lcd-Led kategóriákban
Van amelyiken elenyésző és ahol nagyon zavaró..
-
vaksi8
senior tag
válasz
DonThomasino #6261 üzenetére
Még nem mert be kell szerezzek egy hdd-t. De így hogy áttenni nem lehet más gépre nem nagyon látom értelmét.
-
vaksi8
senior tag
válasz
DonThomasino #6258 üzenetére
Szia!
Nekem digi kábelen jön. Most hogy napokat bíbelőttem a kép kalibrálásával szépen mennek a tv adások. A hd tartalmak kifejezetten szépek, gyors mozgásoknál pl foci nem látok semmi utánhúzást vagy oda nem illő dolgot.paraaa Nekem sima fat ps4 van de szép a kép. Igaz itt is sokat állítgattam a nekem megfelelőre.
[ Módosította: radi8tor ]
-
vaksi8
senior tag
Hát akkor a tv internet keresőjében hivd elő.Igaz én még a tv-n nem probáltam, de a melóban laptopról én is igy nézem. Ha meg egy lakáson belűl vagytok,nem tudod ilyen elosztóval kábellel megoldani? Szerintem ez a legjobb megoldás. Nem csak korlátozott számú csatorna van és szebb, stabilabb a kép.
-
-
vaksi8
senior tag
válasz
rolland88 #6226 üzenetére
Hali!
Hosszas órákat a kép kalibrálásával eltőltve, már azt mondhtatom hogy nem rossz. A betekintési szögről ne beszéljünk mert csak szemből élvezhető. Ps 4 el szépen megy én nem láttam benne semmi nekem nem tetszőt. A média player a kisebb formátumu tartalmakat szépen viszi, egyébként nekem van külső médialejátszóm inkább azt használom. -
vaksi8
senior tag
válasz
#42044160 #6171 üzenetére
Na de ez az, ezt mondom. Mennyire gáz már, hogy ilyen alapvető hibák vannak egy "televiziónál" mindent tudsz rajta csinálni netezni, felvenni, játszani stb.. csak érdemlegesen műsort nézni nem, azaz csak kompromisszumokkal
Milyen már, hogy kicsit arrébb megyek a tv-től és nem szembe nézem 2-3-4 százereért és már nem látom normálisan a képet, ha fekete háttér kellene hogy legyen, mindenhonnan bevilágitások vannak
Vicc ez az egész. Nagyon régóta nem vagyok benne ezekben a tv-s újdonságokban, de lehangoló. Gondoltam ennyi idő alatt csak fejlődik a technika, illetve fejlődik csak az már számomra megfizethetetlen..
-
vaksi8
senior tag
-
vaksi8
senior tag
válasz
#42044160 #6160 üzenetére
Gulyopapa linkelt egy beállítást ezt végig csinálva aránylag elfogadható lett a kép. Ha gondolod nézd meg
-
vaksi8
senior tag
válasz
#42044160 #6151 üzenetére
Megmondom őszintén engem is zavarna. 3 kilóért ne legyen már ilyen fos. A 7 éves plazmám olyan fekete volt mint a néger szájában a negró
Nekem egy ex700 van de még mindig nem döntöttem el, hogy megtartom vagy sem. MM-ben vettem van 60 napos elállási jogom. Egyik szemem sír mert tv-film nézésre nem egy nagy szám, de viszont ps4 hez meg tök jó. Sajnos a minőségi kategóriák meg 5-6-7+ százezres nagyságrendek, amit meg nem adok egy tévéért
-
vaksi8
senior tag
-
vaksi8
senior tag
Hali!
Ez a műsor rögzítés hogyan működik hdd re? Megformáztam egy 8 gb pendrive ot fat32 és ntfs re is de egyikkel sem ment. Lehet csak nagyobb méretü hdd-t ismer fel?
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni ex700tv n hogy lehet a ps4 (fat) beállítani hdr-re? Lehet egyáltalán vagy csak a prot? -
vaksi8
senior tag
válasz
J00hnny #6107 üzenetére
Elvileg itt van az alján
Outer Boxed Unit (W x H x D) 1852 x 946 x 257 mm
Total Boxed Weight 52.0 kg -
vaksi8
senior tag
-
vaksi8
senior tag
válasz
bexinho23 #6027 üzenetére
Szia!
Én is egy ilyen tv-t rendeltem, még nem jött meg. Mindenesetre kíváncsi lennék, hogy milyen a ps4 rajta? Pro-t használsz vagy a simát? A betekintési szögét szídták elég sokan. Tényleg ennyire borzasztó?
A hang engem sem érdekel mert egy onkyo rendszerrel lesz összekötve és van médialejátszóm is, amire még nagyon köpködtek, hogy szar a tv sajátja. -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Olvasgatva a fórumot irjátok, hogy a 700 as széria alatt nem érdemes venni. Mégis mi a különbség? Mennyivel tud többet azzal a 100.000 felárral? Pl a PANASONIC TX-55EX633E-t néztem a PANASONIC TX-50EX780E-hez képest? Az utóbbiban van 3d viszont 5 collal kisebb.
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
ezzel a tv-vel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Ps4 hez és filmezésre használnám vagy valami más alternatívát is szívesen fogadok!Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest