Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
MIFtIli
aktív tag
válasz Rez_Grof #1788 üzenetére
áh kössz mindent!!
a ramoknak a válaszidejét a ram timing-nél kell állítani???(fast, ultra fast...)
a valtot azt 0,5V-onként emeljem??
csak most sajna nem bírom megtenni mert a win xp-m megszünt működni...
le van mentve ghost-tal a rendszer csak valami sector hibát ír ki hogy azt nem találja...nemtudid véletlen mit tegyek?lehet hogy ebböl szervíz less..
ha ujrarakom a winXP-t akor ugye regisztrálni is kell??
de ha azelőt rakom újra mielőtt még nem regisztráltam az előzőt 30 napon belül akkor erre is van 30 napom, hogíyregisztráljam??(remélem értetted)
ja kössz mindent! -
gro0ms
aktív tag
-
gro0ms
aktív tag
válasz MIFtIli #1803 üzenetére
Ja az jó. Azt regisztráltatnod kell. Én nem szerettem a home-ot. A badsector az, amikor a merevlemez felülete mondjuk megsérül, vagy - asszem - a partíciótábla elbaszódik az adott területen. Nem értek én ezekhez a fícsörökhöz na De tudom, hogy rosszat jelent.
iMacem van. Na akkor most mi lesz?
-
MIFtIli
aktív tag
a ramoknak a válaszidejét a ram timing-nél kell állítani???(fast, ultra fast...)
a voltot azt 0,5V-onként emeljem??
2.6-os celeron tudom hogy szar de ez van most majd lessz jobb is....
3.5-öt ki lehetne hajtani??
ja és gyári hűtéssel?? -
MIFtIli
aktív tag
hát ilyet nem találtam!
az alaplapom MSI PT8 NEO teljesen jó csak nem találtam a bios-ba ilyet, mármint a ram timing-jét!csak ilyen van hogy fast, ultra fast....
a VOLT-ot meg nem lehet így adogatni hanem van 3 fajta normal, best meg ilyesmik és vannak hozzá tartozó vore értékek -
MIFtIli
aktív tag
de melyik a ram vagy a CPU voltját kell a latecinél nézmi
(gondolom ha megnézem rájövök...de mégis) -
Robi_73
őstag
válasz MIFtIli #1811 üzenetére
Ezt olvasd el nyugodtan.
Bővebben: link
Advanced Chipset Features, vagy valami hasonlót keres a bios-ban. Ott tudod babrálni a memória időzítéseket. (Latency)Robi73
-
gro0ms
aktív tag
Hűhahűha
FSB 257 (3600 MHz)
CPUCORE 1.6V
windows feláll, de cirka 10 perc után restartol a rendszer. okfejtés folyamatban. ötlet? hogy lehetne stabilabb?
itt már 12Vre állítottam a cpuhűtő ventit, így 52 fokiMacem van. Na akkor most mi lesz?
-
MarKoo
addikt
Sikerült túllépnem az álomhatárom.
Szegény proci az utolsó heteiben megkapja amit kell: Bővebben: link
2.6Ghz@3461.8Mhz , 1.6V-n tárva nyitott ablak mellett csináltam. Prime95 fél óráig bírta, utána kikapcsoltam és visszaraktam pár mhz-el.https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
vamzi
senior tag
Hali!
Van 1 P4-es gépem és szeretném tuningolni a prociját.Melyik programot ajánlanátok???
Adatok:
Alaplap: Abit BD7III
Proci: Celeron 2.4MHz
Plíííííz help mííí
[Szerkesztve] -
gro0ms
aktív tag
Én a BIOSt javaslom. Nem tudom más, hogy van vele, de nekem az a kedvencem
Szval programmal ne, inkább BIOSban tudingold a géped. Amiért senki semmilyen felelősséget nem vállal, stb. Elindítod a géped DEL és a BIOS ismerős képe. Ott kiveszed az FBS (By CPU) -t vagy vmi hasonlót, és az FSBt kezded el mondjuk növelni. Fontos, hogy jól hűtsd azt a kis cerkát. Ha sok FSBt adsz rá pluszban egy idő után feszültséget is kell növelni, de ezeket ki kell tapasztalni. Ez olyan anyázós újraindítós hajtépős állítgatós munka. Szerintem.
[Szerkesztve]iMacem van. Na akkor most mi lesz?
-
gerlaip
addikt
Hát olyanról én nem nagyon tudok. Amúgy a procid gondolom 2,4GHz-es és nem 2,4MHz-es
Nem mindegy milyen a proci fsb-je (external clock) 100 vagy 133 gondolom, mivel BD7-ed van.
No ezt köll magasabbra venni. Biosban AGP/PCI freki 66/33-ra legyen állítva, különben a pci-os karik, meg a vga hibásan működhet a tuningtól. ram időzítéseket a lehető legmagasabbra lehet állítani, meg talán visszább is venni 266-ra. Nekem a 2,4/533-as (ennek 133 atz fsb-je) 160-as fsb-n még vígan ment.
[Szerkesztve]lámavakond
-
gro0ms
aktív tag
válasz gerlaip #1822 üzenetére
Hömm én sem, de életemetannak szentelem, hogy írjak egy programot, amivel windows alatt lehet proccot húzni No, tényleg máshol nem lehet, ha az előző irományomból nem látszott volna. Úgy látszik.
De ne félj a Biostól BiOStól,
nem esz meg csak meg....iMacem van. Na akkor most mi lesz?
-
n_gy_k
aktív tag
hi!
hogyan lehet megtudni anélkül, hogy kivenném a procit, hogy telekondis-e? vmi jelenség vagy ilyesmire gondoltam vagy aida adatok? leírjam az aida32 adatait? segít vmit?
thx! -
shteer
titán
nagyon láma kérdés: Mit számít a stepping?
ez eddig nem érdekelt, de most hallottam, hogy ilyen meg olyan spteppin blablabla
egyém D1, ez jó?..szerintem jónak tűnik
-
gro0ms
aktív tag
Bővebben: link
Sztem ez a rész a válasz... De olvasd el az egészet.iMacem van. Na akkor most mi lesz?
-
Rez_Grof
őstag
Itt lehet tájékozodni az egyes intel procokról: Bővebben: link Szvsz: Csak melegebb a többinél, meg lehet hogy kicsit(1-2%) lassabb. Ha elmegy 3,5-3,6ig akkor jó
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
MIFtIli
aktív tag
lehet hogy én be tudom állítani atz 1-es tminget vagy mi a f...-t?
at jó beállítsam?
elég 122-es fsb-hez a +0.20volt -
MIFtIli
aktív tag
az előző az nem igazán pontos...
én a ram timingnél be tudom állítani az 1-et.az jó be is állítsam?
3.2GHz-nél elég a 0.20Vpluszba?vagy ez más és nem itt kell kakaót adni?
ezeken kívül még kell vmit beállítanom? -
Robi_73
őstag
-
Badb0y
addikt
Miért van az hogy COD-ba nem tudom bekapcsolni az EAX3-as hangot Sb live! 5.1 van a gépembe. Ez nem tudja azt csak az audigyk vagy miért? SP2 van fennt
[Szerkesztve]Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
MIFtIli
aktív tag
hol a faszba kell voltot adni a cpu-ra???
-
gerlaip
addikt
Kedves P4 húzó kartársak. Nem célszerű P4P800-at huzamosabb ideig 250fsb felett járatni, ez tűnt ki nekem az elmúlt hónap fejleményei alapján. Így beszerzésre került relatíve ócsón IC7. Tesztek már talán csak jövőre...
lámavakond
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3800X
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Új, gépben még nem volt - Eladó!
- AMD RYZEN 2XXX-től 5XXX-ig processzor felvásárlás!!!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, tesztelt - Gari 2029.01.04. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest