Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
csucsop
csendes tag
Nekem van egy Asus P4P800SE lapom. Az szerintetek jo??
-
csucsop
csendes tag
És szerintetek vegyek Fx 5600-t??? Milyen kártya, nincs valakinek ilyen, aki tudna mondani róla valamit??
-
I_Am
veterán
válasz csucsop #1458 üzenetére
Bővebben: link olvasd el, megéri mert sokat megtudhatsz belőle.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Az ASUS kiadott egy csomó új bios-t a P4-es lapjaihoz, melyekkel lehet szorzót állítani visszafelé. Ez azért érdekes, mert nagyobb fsb-t lehet beállítani, tehát azonos órajelen nagyobb a memória sávszél.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Loretto
veterán
mivel egy önálló hsz volt lehet hogy 775-re gondolt
mod: de ezekhez nem kel bios update
[Szerkesztve]Soirée...
-
gerlaip
addikt
Az sg-t nézzétek meg. Ott azt írták, hogy 478-es prescottokban is lesz szorzó állítási lehetőség. Az a lényeg asszem, hogy legyen benne valamilyen procvédelem, amiatt nincs szorzólock.
Off
Nemtom pontosan, wapon olvastam az sg-nlámavakond
-
CobiBoy
csendes tag
-
CobiBoy
csendes tag
válasz makimiki #1470 üzenetére
Mivan te részeges
Inkább adj helpet hol volt az a P4 es tuning táblázat amit az a skac készitett..elég érdekes volt..
Nézd meg a Ti 4200 topicot..!!
Intel Póver-t mindenkinetAbit IC7 - Intel Pentium 4HT 2.8GHZ @3.5GHZ - 2 x 256 DDR 400 @500 Kingston - 80Gb Maxtor 7200Rpm 8mb Cache /SATA/ - Samsung Dvd -
-
CobiBoy
csendes tag
válasz makimiki #1470 üzenetére
Mivan te részeges
Inkább adj helpet hol volt az a P4 es tuning táblázat amit az a skac készitett..elég érdekes volt..
Nézd meg a Ti 4200 topicot..!!
Intel Póver-t mindenkinetAbit IC7 - Intel Pentium 4HT 2.8GHZ @3.5GHZ - 2 x 256 DDR 400 @500 Kingston - 80Gb Maxtor 7200Rpm 8mb Cache /SATA/ - Samsung Dvd -
-
Raptor88
csendes tag
Helló, érdekel a proci húzás, de nemigen tudom ,hogy kellene nekivágni.
A gépembe 400MHz FSB-s alaplap van (asszem bírja az 533MHz-t is),
a proci pedig egy 2,2 GHz-s P4-es. Meddig lehetne húzni? -
raptor2
csendes tag
válasz Loretto #1479 üzenetére
Raptor88 vagyok ám ,de volt egy kis gubanc a kódommal...
Na ott tartottunk ,hogy az én BIOSomba az FSB-t (!!)CSAK(!!) 100 és 133MHz-re lehet beállítani! Ahogy én számolgattam ez kb. 2,9GHz a procinál (Nemtudom jó e az eredmény) erre válaszolt is; se kép se hang se semmi de azért be volt kapcsolva. Meg a Processzor feszültségét se birom átállítani, az ott lévő 1,536V-os feszültségget nem hajlandó átállítani (ki se tudom jelölni). Please, help me!!! -
Loretto
veterán
Bővebben: link
itt le van irva milyen szépen let az igért max 10% tulhajtásból 30% fölötti tuning.Soirée...
-
BITBOYS
addikt
Hali!Na megkérdem itt is! Mennyire lehet tuningolni (biztonsággal) egy 2.40A Ghz-es 533 FSB-s procit? Voltban mi a max?Ja,és léghütéssel használnám!(1.4v alap) Tnx
-
I_Am
veterán
válasz BITBOYS #1484 üzenetére
1. A 2.4A nem 533-as hanem 400-as
2. Ha 2.4B, ami az 533-as akkor sem 1.4V az alapfeszültsége.
3. Átlagos esetben 3GHz-ig fel tudod húzni, ha az alaplapod is jó.
Az Én régi 2.4/533-asom feszültségemeléssel 3.4GHz-en ment, nem sok ilyet láttam ebből a szériából, ami léghűtéssel ment ennyit. Feszültségemelés nélkül 3GHz-en használtam.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
I_Am
veterán
válasz BITBOYS #1487 üzenetére
Ez a régi stepping-ű Prescott proci, lényegében full ugyanaz, mint a D0-ás prescott.
Tuning? Próba cseresznye, de hűteni nem árt.
szerk: most néztem xtremesystem fórumán, hogy 3 - 3.2-n szaladnak alapfeszen, de melegszenek is.
[Szerkesztve]Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Badb0y
addikt
Rászántam magam, hogy megnézzem mi a procim vége de nem volt sikeres az action. 5:4-be próbáltam és agp pci persze fix.
Alapfeszen 260fsb-ig betölt a windows, viszont ha a 3dmark 2005-öt elindítom, kilép. Adtam neki egy kis feszt 1.525 és igy is kilépett. Miért? Ha adok neki feszt akkor mindenképpen tovább kéne bírja nem? Vagy legalább stabilabbnak kéne legyen.
Adtam neki egyszer 1.6-ot is de akkor meg kifütyült.Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
raptor2
csendes tag
válasz Loretto #1482 üzenetére
ECS P4S5/DX+ -os az alaplap(400-533MHz-re a kézikönyv szerint). A proci azt hiszem P4-es ,a BIOS szerint az, a windows szerint is, AIDA32 (remélem ismered) szerint Intel Pentium Celeron 4A (?!).Ja és nem lehet esetleg flashelni a bioszt vagy valami, és mit tegyek hogy ha 133MHz-re állítom az FSB-t akkor ne kapjon frászt? Ha nem megy akkor milyen alaplapot lenne jó venni?
-
Loretto
veterán
-
raptor2
csendes tag
válasz Loretto #1498 üzenetére
Hát most megfogtál! Fogalmam nincs ,hogy mi a **** az a késleltetés!
Ha a BIOSban beállítható memória frekvenciára gondolsz akkor a BIOS
100, 133 és 166MHz-t enged! Az alaplap kézije szerint maxx 333MHz-s memót kezel le.Ja ugye ha például az FSB-met (100MHz) beszorzon 4-gyel akkor úgy jön ki a 400MHz-s másik FSB (másik??? ;miért van 2 FSB? órajel) és ha ezt a 400MHz-s FSB megszorzom a proci szorzójával (Tudtom szerint az Intel prociknál állandó, az AMDnél viszont szabadon választható) ×5,5(proci szorzó) akkor kijön a proci 2,2GHz-es speedje !? -
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest