Hirdetés
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz Viktor77 #2351 üzenetére
kb 33-34 netto minusz 10-ért tudhatnék venni ha nagyon iszonyatosan megérné de nemtudom nicns vmi teszt arrol hogy mekkora a klömség a CErka D és a 800PQB-s P4ek között?
Upsz tuas topicra nem is gondoltam az lehet amugy mellesleg itt nem a saját proccomra gonoltam azt kellene lecserélni...
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
hordani
csendes tag
Hali!
Kéne egy kis segítség! MSI Neo2-Pfisr alaplapban lévő 2.8-as Prescott @ 3.3, valamiért a 3.3v helyett 3.6v körülit kap. A kérdés, hogy mi okozhatja, jelenthet-e veszélyt a procira? Nem melegszik a gép 50 fok körül van terhelve. Viszont az alaplaphoz járó diagnosztikai program (CoreCenter) lecsukja az éppen futó alkalmazást időnként és kiírja, hogy túl magas a fesz.
Köszi a helpet előre is! -
killahdrums
senior tag
Szevasztok!
Gondoltam megosztom veletek az eredményeimet én is...
PCMark04 5324 pont az alábbi konfiggal.
Bővebben: link
Ezen beállításokkal működik állandóan a kicsike, atom stabilan.
Majd csinálok extrémebb húzással is pár tesztet...There is no God, just Technology...
-
sz.j
nagyúr
válasz killahdrums #2356 üzenetére
Gratula!!! Nem rossz.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Gorneck
legenda
Aszhem egy picit méricskélek én is, mert még soha nem tettem...
Gorneck#1239
-
neduddgi
aktív tag
Megmondom őszintén nem értem, minek egy 3-, 3,2-es procit tunungolni. Nekem pl sokkal fontosabb, hogy halk legyen, ''(sarkiszélvihar+haláltusáját vívó helikopter+ bánatos kísértetek jajongása) -mentes.
1. A Pénz nem boldogít, csak amit veszel rajta; 2. A Pénz nem boldogít, csak ha van belőle elég; 3. A pénz nem boldogít, a hiánya pedig pláne nem.
-
gerlaip
addikt
Sziasztok. Szóval, már írtam ide, hogy megy 300fsb-n a procim, de érdekes dolgot tapasztaltam. Kb fél óra NFSU2 után, betöltésnél lefagyott a játék. Num Lock működött, de a gamma megált. (3:2 re volt állítva a proc/ram, és az időzítések a leglazábbra) Megijedtem, hogy a procc nem bírja, ezért futtattam egy Prime 95 torture tesztet a procira kihegyezve, tehát az első tesztet. Majdnem 3 óráig futott hibátlanul, így leállítottam. Lehet, hogy a GeIL ramok nem bírják???? Mert azokon az időzítéseken, amik a PH! tesztben vannak és azokon az fsb értékeken fagy, de lazábbra véve az időzítést már nem. Ebből gondolom, hogy a ram 300 fsb-nél nem bírja az asszinkron húzást és a duál működést 400MHz-en. (Télleg, single channelben még nem is próbálta...)
[Szerkesztve]lámavakond
-
-Jackson-
őstag
nah addig eljutottam, hogy alapfeszen (najó, majnem alapfeszen 1.55-ön - alap 1.525 -, mert alapon húzásnélkül is leesik a fesz terhelésnél) megy 236-os fsb-vel 3.3-on a proci. igaz nem egy 3.5ghz, de azé nem kutya esse
[Szerkesztve]الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
Pá
addikt
Bocs, hogy ideírok, ugyanis nem akarok tuningolni, de itt biztos tudjátok, hogy egy 2,8GHz-es Prescott alapfeszen(ami mennyi is?) hány fokos kell legyen? Nekem Intel gyári hűtés van rajta és 81-83 fokos pedig nem is terhelem csak nézegetem a biosban a hőmérsékletet. Kicsit soknak tűnik.
Meg a feszültség ''auto''ra van állítva, így 1,4 volt körül ad neki a lap, az jó?
Ja és folyamatosan ingadozik, igaz szűk határon belül, de akkor is, ez normális?
Csak azért kérdem, mert van egy kis gond a gépemmel és nem tudom hol a baj.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
gerlaip
addikt
-
I_Am
veterán
válasz gerlaip #2376 üzenetére
Nekem Geil van és nem megy annyit mint a PH!-s tesztben lévő, pedig ugyanabból a fajtából való. Sokszor le lett írva nem csak az számít, hogy mondjuk D43-as legyen. Sok összetevő összessége adja ki melyik ram mennyire húzható.
Valamint Emvy leírta, hogy a memória vezérlők is eltérnek minden lapon, tehát ez is befolyásoló tényező.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Fercsa
senior tag
válasz SzlobiG #2380 üzenetére
D43-asrol csak annyit nekem is van egy modulom sajna csak egy
de megy mint a meszes 400@570 alapfeszen
ez is valogatas/szerencse kerdese.. lasd XC ramjai..[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]
-
_seth_
veterán
Ha csak egyet használok akkor megy nekem is annyit de dualban sztem az 530 a vége
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Pá
addikt
Nekem is gyanús, és ez okozhat olyan hibajelenséget, hogy bootolni sem enged az alaplap azzal a hibaüzentettel, hogy ''overclocking fail'' holott eszem ágában sincs tuningolni?
Amúgy az 1,4 Volt az ok ennél a procnál?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
feketepeter
csendes tag
Sziasztok!
Lehet,hogy kicsit furcsa de én nem növelni hanem csökkenteni szeretném néha a procim teljesitményét. P4p800-E deluxe lapom van 3.0 p4-prescottal. Letöltöttem az ASUS honlapjáról az ''AI Booster'' nevű progit. Van egy gomb rajt amivel elvileg 50% is csökkenteni lehet a proci teljesitményt (gondoltam jó lesz amikor csak netezgetni akarok). Elvileg le is veszi 1500Mhz-re. De amig ez a progi nélkül 47-49 °C a proci , ha visszaveszem vele rövid idő alatt felmegy 52-55°C. Holott szerintem az lenne ennek a célja,hogy amikor nem kell nagy teljesitmény akkor szép csendben ,hűvösen,halkan működjön.
Használja valaki ezt a progit ?
Ha igen milyen tapasztalatok vannak?
Ha nem ér sokat van valami hasonló ami jó ilyen célra? -
SzlobiG
félisten
válasz feketepeter #2396 üzenetére
Nem értem mér akarod csökkenteni a procid teljesítményét meg az a pár fok se számít...
-
Viktor77
titán
válasz feketepeter #2396 üzenetére
Így van, én is hiába vettem vissza a procimat 1.5-re (biosból), nem nyertem vele, csak 1-2 fokot. Akkor meg minek szórakozzak vele?
Csinálni kell. Kész. Pont.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest