Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
''a sata samsung winyóm olyan 350FSB körül elszáll DE a gép még 400FSB-nél is vidáman bootol /persze itt már a feszeket megkellett emelgetni, főleg a mezei samsung 667-es ramomnál, hogy akarja a 800MHz-et a majdnem gyári időzítésével/
Aztán eszembe jutott, hogy van valahol egy régi IDE 40-es maxtorom.''
Ez annyit jelent, hogy ha valaki játékokat akar futtatni húzott gépen, inkább IDE drive-ra telepítsen, mintsem SATA-ra? Arra gondolok, hogy nekem is elszállt egy 200 gigás SATA Samsungon kékhalállal olyan beállítások melett a tuningolt gép, ami IDE drive-on vígan futkosott.
-
Qkackca
őstag
Hm...érdekes,de értékes információ!
A bios-os kérdésre, sztem az olyan asusos tuning valami lehet, nekem is csinál olyat mikor beállítom a magasabb órajelet és kilépek a biosból, akkor a moncsi is kikapcsol pár másodpercre és csak utána indul újra az egész <--ja ez nem okosság
,csak észrevétel...
Na meg elég szép eredmény, szó se róla!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest