Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mycso

veterán

válasz tmiki #112 üzenetére

A tápod elvileg elég --> ha mindent alapon használsz!!!
    Ha viszont húzod a GT-t és a procid is, akkor hogy a táp kevés lehet!

Egyébként hány volton, mekkora FSB-vel van 65 körül a hőfok?????

Lehet azt a hűtőt is újra kéne pasztázni, mert nekem ennek a hűtőnek a gyérebb változata CM aero4 lite volt a procijaimon /3g prescott, 3.2g prescott/ --> és ment vele a 3gigás és a 3.2-es is 4G körül.
    A 3 gigás, ahogy emlékeimben él, 4G környékén terhelve, olyan 58-60 fok körül volt.
    A 3.2-es /ez a melegedősebb fajta: 103w/ pedig 3.9-en terhelve volt 65-66 körül.

A te procidnak mi a steppingje????

A táp témára visszatérve, régebben volt egy ilyen konfigom: p4 2.8/533/1M@3.6 + 2x256 DDR400 + 6600@400/650 + 2hdd + 1dvdrw + 1cdrw + vagy 3db 8-as venti, mindez egy noname 350w-os táppal /kb 2 éve --> a táp azóta is megy új gazdájánál/

Tehát nembiztos, hogy a táp lesz kevés.

• Gergo_pet

aktív tag

válasz tmiki #112 üzenetére

Hát a táp is ludas lehet a dologban, de 350 Chifi elég megbizható szerintem, nekem 400 as Chifi van kb hasonlo konfig és simán lazán birja, még a ventit sem porgeti fel teljesen terhelt állapotban sem, mert nem melegszik annyira.
    Inkább azzal lehet a baj, amit a hőfokokról irtál, ha terhelve 65 fok, akkor az eléggé a 70 fokos határon van, amit már nem igazán bir a proci és lehet, hogy a hővédelem miatt ujraindul, szóval próbáld meg jobban hűteni, de a táp is gond lehet, azonban ez csak akkor derülne ki, ha biztosak lehetnénk benne, a proci hőmérséklete húzva nem éri el a 60 fokot 20 perc terhelés alatt sem, ha ugy is ujraindul, akkor a táp a ludas.

Új hozzászólás Aktív témák