Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ixel
csendes tag
válasz agent_k #18842 üzenetére
Köszi a választ!
Ez egy Banana PI 1 ezen van SATA és azon a winyó, nincs rack.
De néha leszakad a netről is.
Az alacsony fogyasztása miatt kisérleteztem vele, aztán jónak tünt úgy két évig,..
A parancsban amit leírtál az xxx helyére mit is írjak (hogy azonosítsam a winyót) ? -
ixel
csendes tag
Sziasztok!
Két éve működik egy Banana PI M1-en egy OMV NAS-ként ahol egy 1TB winyó van használva tárolónak. Újabban azt tapasztalom, hogy pár nap után a winyó lekapcsolódik, nem látszik. Ilyenkor ha újra csatolom egy-két napig látszik. csatolom az fstab tartalmát de ezt nem változtattam a telepítés óta.
Szerintetek mi lehet a hiba? -
ixel
csendes tag
válasz lovi27 #13913 üzenetére
Na végre sikerült, haladok is a beállításokkal, illetve csak haladtam, mert stigma egyik leírását követve a 80 portot átírtam 100 ra és innentől kezdve nem érem el az omv-t, Az SSL a maximálisan megengedhető hosszúságot meghaladó rekordot kapott. Hibaüzenetet jön.
Terminálon keresztül vissza tudom írni a portot vagy valami más a megoldás? Köszi! -
ixel
csendes tag
Sziasztok!
Nem boldogulok a Banana BPI M1 Simplenas telepítéssel. Mindenképp egy ISO kiterjesztést akar velem telepíttetni, amit ha kiírok egy SD-re nem indul el.
Download link:
for Banana Pi BPI-M1 http://simplenas.com/download/banana-pi-m1https://www.thinware.net/LinkClick.aspx?link=products%2fsimplenas%2fThinware-SimpleNAS-1.0.0-SetupInstructions-CentOS-7.1810.pdf&tabid=238&mid=731
Mit rontok el?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest