Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz Jim Tonic #11028 üzenetére
Lehet én vagyok vaksi de jártam az utóbbi 1 évben pár vizsgahelyen és sehol sem láttam kamerát max olyat ami az utcafrontot figyelte
Egyébként meg így megy felénk: zöldkártya: ha megoldható viszel egy hasonlót mint a tiéd aztán a tiéd kapja meg a matricát de ha nincs rá lehetőség megy nélküle is.
Műszaki: betolod az autód, végigmegy a vizsgasoron, kiderül, hogy ratyi a fék, nem égnek a lámpák, a felfüggesztés rázás nélkül is olyan mint a kocsonya majd megkapja valami csoda folytán, hogy minden rendben van. Persze mindkét helyen kell egy kis ösztönzés... $ és ez így működik.
Azt hozzá tenném, hogy nekem zöldkártya ment gond nélkül, műszakin meg a fékem miatt kellett elmennem még szervízbe mert az opel féle hülye hátsófék (tárcsa-dobfék páros) szétesett az egyik oldalon + ki kellett cserélnem az első ajtókban az üveget a fólia miatt + xenont kiszedni + kiégett a rendszám világítása. Ennyi volt a meló... féket úgyis meg kellett csináltatni, rendszám világítás 0 ft, ablaküvegek 12e de köv vizsgára már nem kell venni, xenont kicserélni meg több mint 1 óra meló és ennyi... és tisztán átment minden hülyeség nélkül.
Egyébként meg az a röhely, hogy nekem ki kell szedni a fóliás üveget meg a xenont mert nem megy át de hány olyan átmegy amelyiknek a fékje, váltója, futóműve, motorja rossz?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bundle topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak