Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz tope #30534 üzenetére

Ne sírj a munkahelyed miatt. Nálunk nemhogy nem kötelező szabadság, de a kötelező szabadságokat mint szabadnapokat is alig akarják kiadni.
    Volt 10 munkanapom. 3 kötelező leállás Karácsony környéke. 3-at beírtam suli miatt, maradt 4. Mire a főnök elkezd akadékoskodni, hogy de akkor ezeket én ki akarom venni, mert akkor miért, és mikor, és mi célból, és miért nem vettem már ki, és írjak napi ütemtervet dec 31-ig hogy mikor jövök mikor nem.
    Termelésvezető értekezleten szólt, hogy következő kedden nem lesz, mert szabadságot vesz ki. Mire főnök megkérdezte: csak azért vesz ki szabadságot, hogy fogyjanak a napjai? :Y
    Sales-es kollegina nyelvvizsgázott szombaton, és péntekre a maradék sok szabadsága közül 1 napot ki akart venni. Főnök kérdezte miért? Elmondta hogy jó lenne még rápihenni, rákészülni, kicsit rátanulni. Mire ő hogy nem most kell megtanulni, minek pihenni, meg különbenis, mondja meg hogy akkor még mikor akar szabadságra menni. És miért éppen akkor.

Szóval úgy tűnik hogy ez a legnagyobb világfájdalom, hogyha az évi 22-23 törvényileg előírt kötelező szabadságot valaki véletlenül merészeli magáncélra kivenni.

Kötelező szabadság...

Új hozzászólás Aktív témák