Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
válasz Cicero #14852 üzenetére
Én már két napja, aludni alig tudtam, hol izzadtam, máskor fáztam, a torkom még mindig fáj, sőt erősebben. Könnyű mondani a diagnózist, de a tüneteket megélni, elég sz@r, tehát ebből hétfőn gyógyszerkúra lesz, és legalább egy nap itthonlét.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
-
Tothgera30
Ármester
válasz Cicero #15017 üzenetére
Nem tudom ezt a biszex dolgot, szóval ezt sohasem fogom megérten, neked akkor jó mindkét nemmel is? Ami jön az lesz, vagy hogy van ez? Ha egyszer az ember a fiúkhoz vonzódik akkor az van, ha a lányokhoz akkor meg az.
#15018 kételkedem: Jó, jó nem tudtam...
Kaptam segítséget. Most már értem, akkor egy korábbi hsz.-ében biztos csak hülyült vagy rosszul emlékszem .
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz Cicero #15023 üzenetére
Érdekes ez nekem, a melegeket már nagyjából elfogadom ha nem Bp. parádén vannak és félmeztelenül vagy még úgy sem vonaglanak a techno-ra. Egyáltalán utálom azt a gépi zenét, a kifestett férfiakat meg még jobban, kivétel Johnny Depp - Jack Sparrow. Szerintem te még fiatal vagy hogy eldöntsd hogy mi is érdekel igazán, kipróbálsz ezt is-azt is, és majd 10 év múlva döntesz. A csókozás nagy közegben nekem sem igazán szimpatikus, az nem a népnek szól, hanem két embernek, és ők lehetőleg a közös intimitás terén tegyék ezt, ne az utca közepén.
ui.: Hetero aggyal nehéz is lesz megérteni. - Most lenézel emiatt? Sohasem érzem vágyat a férfiak felé, tehát nem igazán vonzódom hozzájuk, el tudom képzelni, de nem lenne az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz Cicero #15028 üzenetére
Csak hülyülök, okés, értem.
ui.: Az előbbi kálváriám új fejezethez ért. Emberünk a két porvédőt újjal visszarakta a rendes origi állapotába, amit már régóta írtam neki, de szerinte így is csak sérültként adható el (jó mert én nem úgy vettem és már újonnan be volt nyomódva). Tehát emberünk ma elment a rendőrségre ahol feljelentést nem tudott tenni, de polgári peres eljárási úton akarja ezt velem lerendezni, vagy vegyem vissza a terméket. De az írásaiból arra következtettem hogy szegén kis hangfalpárost jól meghajthatta mert nem úgy szólhat mint nálam szólt, így nem szeretném visszavenni, mert lehet egy lelakott terméket kapok vissza, nem olyat amit eladtam neki. Felajánlottam neki hogy veszek rá két porvédőt, de ő új dómokat kar bele, 3k-ért, vagy vegyem vissza az egészet. Hmmm, próbagaranciát nem adtam, nálam tökéletesen működött, ő hazugsággal indít, elhord minden gazembernek és még vegyem vissza amit már ő tönkre vágott!? Mondjuk érdekes most azt írja hogy már nem recseg, a horpadást is kiszedte, de azért beperel. Valaki segíthetne aki ilyen ügyekben jártas, mert még nem fordult velem ilyen elő.
-
jos3ph
tag
válasz Cicero #15075 üzenetére
Én is magam csinálnám, miért fizessek olyanért, amit én is megtudok csinálni. Ez már nem az az ország ahol gondolkodás nélkül szakemberre bízzuk a dolgainkat. De valóban úgy lenne a normális, ahogy te is írtad. Csak sokunknak nincs arra pénzünk, hogy szakit fizessünk. Persze vannak akik bele is buknak, elrontják, utána hívják a szakit, és így már is többet költöttek annál mint ha már elsőre szakit hívtak volna, de ez egy másik sztori. A lényeg, hogy én sem fizetek azért amit megtudok csinálni, nem élek abban a luxusban sajnos
-
jos3ph
tag
válasz Cicero #15084 üzenetére
Pöpec alatt annyit értek, hogy ha felújítást, átalakítást tervezek, akkor az előrébb való, minthogy elmenjek a Bahamákra. Tehát az otthon nekem az első mindenek felett, mert nekem a tudat maga, hogy a lakásom, házam tökéles, az megnyugtat, és tudom, hogy egy olyan helyre megyek be, amikor hazaérek amit én csináltam, én terveztem, és jól érzem benne magam. De félre ne érts, imádok nyaralni, sokat járok tenger közelben a munkám miatt, de igazán pihenő nyaraláson már régen voltam.
-
pohár
félisten
válasz Cicero #15112 üzenetére
perszepersze, tudnak olyan kajákat csinálni, éjszaka fél 2-kor úgy felkordult tőlük a gyomrom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tothgera30
Ármester
válasz Cicero #15128 üzenetére
Persze, értem én, voltak olyan napjaim mikor 8-kor feküdtem le mert munka + suli után olyan állapotban voltam. Grat. hozzá, én azt a posztot szerettem legjobban, a mostanihoz még hozzá sem szoktam.
#15129 venember83: Jó pár évvel ezelőtt volt olyan hogy 3 óra alvás is elég volt, most már nem menne ugyanez.
-
tildy
nagyúr
válasz Cicero #15192 üzenetére
Hajra hajra, tegy ugy... Hoznad a szinvonalat , meg azt a mentalitast, ami miatt eljottem.
En spec orulok a multikultisagnak itt. (persze csak azoknal akik hasonlokeppen gondoljak: Romaban mint a romaiak) .
En azt ajanlom , aki tudja neten toltse ki a lapot. Van ra eleg ido, masreszt mivel a kerdezok kozul sokan ceruzaval toltottek anno (otthon letisztazzak, aha) ,biztosabb is.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
pohár
félisten
-
Sipi16
őstag
válasz Cicero #15487 üzenetére
Abba mi a menö ha a lakhelyed benne van a hiradóban? Mondjuk egy gyilkosság estén?
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Tim82
félisten
válasz Cicero #15521 üzenetére
Miért, iskolában annak idején ha akartad, láthattad az osztályfőnöki naplót? A PH! nem demokrácia, hanem Parciék magánterülete, ahogy erre már sokszor rámutattak.
Egyébként meg ha jól tudom, megkérdezed, hogy van-e rajta valami és megmondják neked. Big deal.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Pisztillus
senior tag
Mármint azt a részét, ahová a "rosszalkodásokat" jegyzik be? Végül is nem, mert ha jól tudom, a szankcióról értesítenek, így végül is tudhatod, hogy bejegyzés került rá. (Az értesítés formájáról nincs információm - én még nem kaptam olyat.)
Tim: Ott a pont, a tiéd sokkal frappánsabb megfogalmazás!
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Kassadin
addikt
Kapsz róla értesítést többféleképpen is:
a.) Nem tudsz belépni.
b.) Emailben küldenek értesítőt.
c.) Megnézed a Miért moderáltuk című topikot.De ha nem vétesz a szabályok ellen, jó esetben tiszta marad az adatlapod. Mondjuk én sose értettem, hogy mit számít, milyen az adatlapod. CV-be nem kell beleírni.
#15527 Tim82: Tisztában vagyok vele, nem úgy értettem. Volt már rá példa, hogy valaki körömszakadtáig harcolt azért a modikkal, hogy neki semmiféle bejegyzés ne legyen az adatlapján.
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
Egy neked szimpatikus modit kérdezz meg, hogy mi van az alaplapodon, biztosan megnézi neked! Az, hogy te sem láthatod a saját adatlapodat az meg azért van mert csak. A PH! javítós topikba dobd be ötletként, hogy a publikus adatlap mellett vagy helyett ha a saját adatlapodat nézed, akkor azt lásd, amit a modik.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Tim82
félisten
válasz Cicero #15534 üzenetére
Jó liberális sulikba jártál akkor. Mi nem láthattuk; ami azt illeti, úgy méteres körzetébe se mehettünk.
Mondjuk ez az eljárás valóban érdekes.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Cicero #15536 üzenetére
Nem igazán vágom az összefüggést aközött, hogy emberekként kezelik a diákokat és hogy meggátolják, hogy a naplóba a diákok belepiszkáljanak...
kételkedem: valószínűleg én nem követtem elég figyelmesen szakmai pályafutását, de ő milyen témában tett le valamit az asztalra? Mert az általam említett három emberkénél pontosan tudom, hogy miben pengék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest