Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz JanR #50609 üzenetére

    abban teljesen igaza van unokatesódnak, hogy ha az a cél, hogy nagy darab akarsz lenni, akkor gyúrni kell és tömegnövelni, én is ezt mondom. viszont közben meg is erőszakolod a tested, ezzel legyél tisztában, ez sok év múlva megbosszúlhatja magát. ezt tartsd fejben.
    azt az izmot, amit magadra szedsz más edzésformákhoz képest rekordidő alatt, ami természetesen víz lesz nagy részben.. szóval ha nekiállsz majd mást edzeni, észre fogod venni, hogy lefogod dobni szinte az egészet, mert a tested, a genetikád nem fogja igényelni, sőt, akadályozhat is egyes esetekben.
    azt próbálom jól megfogalmazni, hogy ha az alap nem az igazi, abból hiába építkezel majd tovább, nem az lesz, amit szeretnél, vagy csak részben. illetve majd kezdheted előlről, ha megértetted a tested mit is akar igazán és mi a jó neki. nekem a legtöbbekkel ellentétben fordított az egészséges sportróln a gondolkodásom, azt mondom, hogy azt kell és úgy, amit a genetikád mond. és abból kijön majd a maximum, ami nem az egészséged rovására megy hosszútávon. tehát a szép, egészséges, esztétikus test a helyes, funkcionális edzésből jön. és a tiszta elméből. ha ez testsúly növekedéssel jár, akkor azzal fog, ha fogyással, akkor fogyással fog. a rock és a többi gyúrtat meg fejeltsd el, mind szúrja magát egytől egyig. hamis példakép az összes.
    korban bőven jó vagy, időd van mindenre :)

    kukac:
    nemrég történhetett a módosítás, most futottam bele először :(
    chrome-ban is megmaradt eddig, de ez a 15-ös modósítás úgy tűnik másképp használja a browsert

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés